معاونت هماهنگی و توسعه جهادددانشگاهی کشور از جهاددانشگاهی استان یزد و دانشگاه علم وهنر بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان یزد، دکتر هاشمی معاونت هماهنگی و توسعه جهاددانشگاهی کشور در طی سفری به استان یزد در جریان مسائل و پیشرفتهای جهاددانشگاهی واحد یزد و دانشگاه علم وهنر قرار گرفت و از مراکز آموزشی کوتاه مدت شماره 3 آزادشهر و مرکز شماره 6 امامشهر و آزمایشگاه تشخیص طبی جهاددانشگاهی در آزادشهر بازدید نمودند.
دکتر هاشمی در دانشگاه علم وهنر با حضور درجمع اعضای هیئت علمی و مدیران این نهاد ضمن توصیه همکاران به تلاش جهادی و آینده نگری در مورد جهاددانشگاهی پذیرای پیشنهادات و راهکارهای اعضاء در جهت بالابردن توان علمی پژوهشی و فرهنگی جهاددانشگاهی یزد شدند.
ایشان ضمن تشکر از تلاشهای صورت گرفته در جهت تبدیل مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان یزد به دانشگاه علم وهنر این تلاش را نشانه روحیه جهادی دکتر میرغفوری ریاست محترم واحد جهاددانشگاهی و دانشگاه علم وهنر دانست و تاکید نمودند که با همدلی و همراهی تمامی اعضاء انشاالله این مسیر رو به پیشرفت همیشه برقرار باشد.

Science & Arts University
  • دانشکده فنی و مهندسی:
    یزد، بلوار دانشجو
  • ۸۹۱۶۷-۱۳۳۳۵
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۸۰-۹
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۹۰
  • دانشکده علوم انسانی:
    یزد، میدان عالِم، انتهای بلوار شهدای گمنام
  • ۸۹۱۵۸-۱۳۱۳۰
  • (۰۳۵)۳۸۲۰۷۱۸۰-۷
  • (۰۳۵)۳۸۳۰۲۱۸۴
  • دانشکده هنر:
    یزد، بلوار دانشجو
  • ۸۹۱۶۷-۱۳۳۳۵
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۸۰-۹
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۹۴
  • info [at] sau.ac.ir