جلسه هم‌اندیشی هیئت دانشجویی امام حسن مجتبی(ع) با معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علم و هنر یزد برگزار شد، که در آن برنامه‌های فرهنگی آتی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، جلسه ای با حضور اعضای هیئت دانشجویی امام حسن مجتبی(ع) و مسئولان دانشگاه برگزار شد. در این نشست که با هدف بررسی برنامه‌های فرهنگی و دانشجویی آینده ترتیب داده شده بود، سید محمد کاظمی، معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، به همراه مدیران و مسئولان این حوزه حضور داشتند.

در ابتدای جلسه، کاظمی با تقدیر از فعالیت‌های هیئت دانشجویی امام حسن مجتبی(ع)، بر اهمیت نقش تشکل‌های دانشجویی در توسعه فضای فرهنگی دانشگاه تأکید کرد. وی گفت: «هیئت‌های دانشجویی به عنوان بازوی اجرایی و فکری دانشگاه در حوزه فرهنگی عمل می‌کنند و برنامه‌های آنان می‌تواند تأثیر بسزایی در ارتقای معنوی و اجتماعی دانشجویان داشته باشد.»

در ادامه، اعضای هیئت دانشجویی به ارائه گزارش عملکرد گذشته و پیشنهادات خود برای برنامه‌های آتی پرداختند. از جمله این برنامه‌ها می‌توان به برگزاری مراسم مذهبی، همایش‌های علمی-دینی، اردوهای فرهنگی و طرح‌های نیکوکاری اشاره کرد. همچنین، راهکارهای بهبود همکاری بین هیئت و معاونت دانشجویی فرهنگی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

مدیران حاضر در جلسه نیز با استقبال از ایده‌های مطرح شده، قول مساعدت و حمایت همه‌جانبه از فعالیت‌های هیئت را دادند. در پایان، مقرر شد جلسات دوره‌ای بین هیئت دانشجویی و معاونت دانشجویی فرهنگی برای پیگیری برنامه‌ها و رفع چالش‌های احتمالی برگزار شود.

این جلسه که در فضایی صمیمی و پرنشاط برگزار شد، گامی مؤثر در جهت تقویت همکاری‌های مشترک و توسعه فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه علم و هنر یزد محسوب می‌شود.


Science & Arts University
  • دانشکده فنی و مهندسی:
    یزد، بلوار دانشجو
  • ۸۹۱۶۷-۱۳۳۳۵
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۸۰-۹
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۹۰
  • دانشکده علوم انسانی:
    یزد، میدان عالِم، انتهای بلوار شهدای گمنام
  • ۸۹۱۵۸-۱۳۱۳۰
  • (۰۳۵)۳۸۲۰۷۱۸۰-۷
  • (۰۳۵)۳۸۳۰۲۱۸۴
  • دانشکده هنر:
    یزد، بلوار دانشجو
  • ۸۹۱۶۷-۱۳۳۳۵
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۸۰-۹
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۹۴
  • info [at] sau.ac.ir