به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان یزد، دکتر "سیدحبیب الله میرغفوری" در این بیانیه اهمیت بیت المقدس را از چند جهت برای مسلمانان اعلام کرد و افزود: نخست آن که اولین قبله مسلمین جهان، اولین خاکریز مبارزه با بزرگترین دشمن اسلام و مهمترین عامل وحدت میان مسلمانان سراسر دنیا است.
وی ادامه داد: این اهمیت فوقالعاده باعث شده است بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، حضرت امام خمینی(ره)، جمعه آخر ماه مبارک رمضان را روز جهانی قدس بنامد، تا در این روز اهمیت بیتالمقدس جلوهگر و فریاد مبارزه با ظالم و دفاع از مظلوم در سراسر جهان طنینانداز شود.
رییس جهاددانشگاهی یزد روز جهانی قدس را یادآور فریاد بلند امام خمینی (ره) در برابر آمریکا و مولود نامشروع آمریکا و انگلیس یعنی رژیم صهیونیستی، روز اسلام و روز خیزش حقطلبان علیه جنایتکاران تاریخ و روز قیام مستضعفان عالم علیه مستکبران دانست.
میرغفوری در پایان نیز از همه مردم مسلمان استان یزد به ویژه دانشجویان و همه همکاران این نهاد انقلابی دعوت کرد تا با حضور باشکوه خود در مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس همبستگى بینالمللى مسلمانان را در حمایت از حقوق قانونى مردم مسلمان فلسطین اعلام کنند.