به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، برنامهای به همت انجمن حقوق دانشگاه و با حضور جمعی از دانشجویان و اساتید از کانون اصلاح و تربیت یزد برگزار شد. این برنامه که با هدف تقویت تعاملات اجتماعی، ایجاد همبستگی انسانی و توجه به مسائل حقوقی و اخلاقی در جامعه برگزار شد، با استقبال پرشوری همراه بود.
«دکتر حسین رحیمی» رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه علم و هنر، در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه با اشاره به اهمیت اخلاق و عدالت در زندگی فردی و اجتماعی، از دانشجویان و فعالان حقوقی خواست تا همواره در راستای گسترش عدالت و حمایت از اقشار آسیبپذیر جامعه قدم بردارند. وی افزود: "بازدید از چنین مراکزی فرصتی برای افزایش آگاهی و درک عمیقتر از مسئولیتهای اجتماعی و حرفهای دانشجویان حقوق است."
یکی از بخشهای ویژه این برنامه، اجرای مداحی معنوی و تاثیرگذار توسط مجتبی حجتی بود. این مداحی با الهام از زندگی و شخصیت حضرت فاطمه زهرا (س) فضایی معنوی و روحافزا را در محیط کانون ایجاد کرد و مورد استقبال مددجویان و همراهان قرار گرفت.
در این دیدار، حجتالاسلام میرجلیلی با سخنرانی ارزشمندی درباره جایگاه انسان در آموزههای دینی و تأکید بر فرصتهای بازگشت و اصلاح، مددجویان را به امیدواری و تلاش برای آیندهای روشن دعوت کرد. وی با تأکید بر لزوم حمایت جامعه از بازپروری افراد آسیبدیده، گفت: "این وظیفه همه ماست که دست یاری به سوی انسانهایی که در مسیر اصلاح هستند، دراز کنیم و مسیر بازگشت به جامعه را برای آنها هموار سازیم."
از دیگر بخشهای برجسته این برنامه، اهدای هدایایی از سوی اعضای انجمن حقوق به مددجویان کانون اصلاح و تربیت بود. این هدایا به نشانه همدلی و حمایت معنوی، با استقبال و شادمانی مددجویان مواجه شد.
از زحمات و همراهی «دکتر مصطفی شیبانی» استاد و دادرس کیفری، «هانیه پارسائیان» دادیار سرپرستی، «محمدرضا زینلی» قاضی ناظر زندان، و «صاحبی» رئیس کانون اصلاح و تربیت یزد، قدردانی می شود.
این بازدید نشاندهنده نقش دانشگاه علم و هنر در ارتقای فرهنگ همدلی و مشارکت اجتماعی و گامی مؤثر در تقویت ارتباط میان جامعه علمی و نهادهای اجرایی بود. دانشجویان و اساتید حاضر در این بازدید، بر لزوم استمرار چنین برنامههایی تأکید کردند و از مسئولین خواستند تا با ایجاد فرصتهای مشابه، زمینهای برای ایفای مسئولیتهای اجتماعی دانشجویان فراهم شود.
برنامه بازدید از کانون اصلاح و تربیت، علاوه بر بُعد آموزشی و حقوقی، فرصتی بود برای ایجاد تعاملات انسانی و تقویت امید در میان مددجویان، تا همگی به سوی آیندهای روشنتر و سازندهتر گام بردارند.