به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، نشست مشترکی با حضور جمعی از فعالان حوزه گردشگری استان یزد و نمایندگان دانشگاه علم و هنر، با دکتر محمدرضا بابایی، استاندار یزد برگزار شد. این نشست که به منظور بهرهگیری از ظرفیتهای علمی و دانشگاهی در توسعه گردشگری استان شکل گرفت، میزبان چهرههای برجستهای از حوزه گردشگری و مسئولان دانشگاهی و دولتی بود.
در این نشست، دکتر محمدرضا علمدار یزدی، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد، دکتر سید محمد رستگاری، مدیر کل اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان یزد، و دکتر محمدحسین طالبی، رئیس دانشگاه علم و هنر، به ایراد سخنرانی پرداختند. همچنین سرکار خانم هما خورشیدی، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد، سید امیرناصر طباطبایی، رئیس جامعه هتلداران استان یزد، و احمدرضا موحد، رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات گردشگری استان یزد نیز در این جلسه حضور داشتند.
در این نشست، به اهمیت نقش دانشگاهها در پیشبرد اهداف گردشگری و توسعه پایدار استان پرداخته شد و راهکارهای تقویت همکاریهای متقابل بین دانشگاه علم و هنر و سایر نهادهای مرتبط با صنعت گردشگری استان مورد بررسی قرار گرفت. دکتر طالبی در این زمینه بر آمادگی دانشگاه علم و هنر برای ارائه دانش و ظرفیتهای علمی و پژوهشی خود در حوزههای مختلف گردشگری تأکید کرد و پیشنهادهایی در زمینه برگزاری دورههای آموزشی تخصصی و توسعه پروژههای مشترک ارائه داد.
«دکتر محمدرضا بابایی» استاندار یزد، در این نشست با اشاره به ظرفیتهای عظیم میراث فرهنگی و ابنیه تاریخی استان یزد، به اهمیت معرفی این جاذبهها به گردشگران داخلی و خارجی تاکید کرد. وی با اشاره به لزوم همکاری بیشتر میان مجموعههای علمی و گردشگری استان، پیشنهاد راهاندازی یک دبیرخانه در دانشگاه علم و هنر یزد را مطرح کرد تا دانشگاهها و نهادهای مختلف در این حوزه همکاریهای بیشتری داشته باشند.
استاندار یزد همچنین به برگزاری جشنوارههای گردشگری در استانهای مختلف اشاره کرد و گفت: این جشنوارهها میتوانند فرصتی برای معرفی بیشتر ظرفیتهای گردشگری یزد فراهم کنند و موجب جذب گردشگر و رونق اقتصادی در استان شوند. وی در ادامه تصریح کرد که تداوم توسعه استان در گرو رونق صنعت گردشگری است که اشتغالزایی و پیشرفت فرهنگی و اقتصادی را به همراه خواهد داشت.
در این نشست با اشاره به ضرورت توسعه زیرساختهای گردشگری، خواستار همکاریهای گستردهتری با دانشگاهها برای ارتقای سطح خدمات گردشگری و افزایش جاذبههای گردشگری شد.