اعضای هیات علمی دانشگاه علم و هنر در نشستی با حضور رئیس پارک علم و فناوری شیخ‌بهایی، با روند شکل‌گیری، اهداف و دستاوردهای شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، نشست اعضای هیات علمی دانشگاه با هدف آشنایی و تعاملات مشترک با پارک علم و فناوری شیخ بهایی در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار شد. این جلسه در آمفی تئاتر ساختمان شیخ بهایی و با سخنرانی دکتر حامد فلاح تفتی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و هنر و رئیس پارک علم و فناوری شیخ بهایی، همراه بود.

در ابتدای جلسه، رئیس پارک علم و فناوری شیخ بهایی به تشریح روند شکل‌گیری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان پرداخت و اهداف کلان این مجموعه را توضیح داد. وی تاکید کرد که این شهرک با هدف توسعه و حمایت از نوآوری‌ها و فناوری‌های پیشرفته در سطح ملی و بین‌المللی راه‌اندازی شده و به عنوان بستری برای شکوفایی استعدادهای فناورانه و نوآورانه دانش‌آموختگان دانشگاهی نقش‌آفرینی می‌کند. به گفته وی، شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان یکی از اصلی‌ترین مراکز علمی کشور، زمینه اشتغال برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی را فراهم می‌کند و تاکنون توانسته است با به‌کارگیری نیروی متخصص با تحصیلات عالی، در عرصه‌های مختلف فناوری و نوآوری از جمله هوش مصنوعی، فناوری اطلاعات، مواد و ساخت پیشرفته و فناوری‌های اپتیک، جایگاه ویژه‌ای در توسعه علمی و فناوری کشور به دست آورد.

رئیس پارک علم و فناوری در ادامه به ارائه آماری از اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در این شهرک پرداخت و گفت که بخش قابل‌توجهی از نیروهای شاغل در واحدهای فناور این شهرک را فارغ‌التحصیلان کارشناسی ارشد و دکتری تشکیل می‌دهند. وی همچنین اشاره کرد که درآمدهای حاصله از فعالیت شرکت‌های مستقر در شهرک به میزان قابل‌توجهی در رشد اقتصادی منطقه و کشور تاثیرگذار بوده و یکی از اولویت‌های شهرک علمی و تحقیقاتی، گسترش فضای حمایتی و ارائه خدمات به کارآفرینان و استارتاپ‌های نوپا است.

در بخش دیگری از این نشست، رئیس پارک علم و فناوری به اهمیت جایزه ملی فناوری نکست (نوآوری کارآفرینان سرآمد توسعه) اشاره کرد. وی توضیح داد که این جایزه در راستای تشویق کارآفرینان و فعالان حوزه‌های مختلف فناوری و نوآوری، از جمله هوش مصنوعی، فناوری اطلاعات، فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته و فناوری‌های اپتیک طراحی شده و هر ساله به برترین شرکت‌ها و محققان اهدا می‌شود. این جایزه به عنوان نمادی از حمایت ملی از نخبگان علمی و فناورانه کشور شناخته می‌شود و نقش مهمی در شناسایی و تقویت کسب‌وکارهای فناورانه ایفا می‌کند.

همچنین، وی از اجرای طرح «سفیر فناوری» به عنوان یکی از برنامه‌های مهم پارک علم و فناوری خبر داد که با هدف ایجاد ارتباط مستمر میان پارک و دیگر مراکز علمی و دانشگاهی طراحی شده است و به جذب و انتقال دانش فنی و فناوری‌های نوین کمک می‌کند.

در ادامه این نشست، دکتر حامد فلاح تفتی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و هنر، گزارشی از عملکرد پژوهشی و آموزشی این دانشگاه ارائه داد و به دستاوردهای دانشگاه علم و هنر در حوزه تحقیقات علمی اشاره کرد. وی با تاکید بر اهمیت همکاری و تعامل علمی بین دانشگاه‌ها و پارک‌های فناوری، پیشنهاد کرد که دانشگاه علم و هنر و شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در زمینه‌های مختلف آموزشی، پژوهشی و فناوری به تبادل دانش و تجربه بپردازند و با ایجاد همکاری‌های مشترک، زمینه رشد و توسعه علمی کشور را فراهم آورند.

این نشست، با استقبال و تعامل اعضای هیات علمی دانشگاه علم و هنر و مسئولان پارک علم و فناوری همراه بود و مقدمه‌ای برای توسعه همکاری‌های آتی بین این دو مرکز علمی فراهم آورد.


Science & Arts University
  • دانشکده فنی و مهندسی:
    یزد، بلوار دانشجو
  • ۸۹۱۶۷-۱۳۳۳۵
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۸۰-۹
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۹۰
  • دانشکده علوم انسانی:
    یزد، میدان عالِم، انتهای بلوار شهدای گمنام
  • ۸۹۱۵۸-۱۳۱۳۰
  • (۰۳۵)۳۸۲۰۷۱۸۰-۷
  • (۰۳۵)۳۸۳۰۲۱۸۴
  • دانشکده هنر:
    یزد، بلوار دانشجو
  • ۸۹۱۶۷-۱۳۳۳۵
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۸۰-۹
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۹۴
  • info [at] sau.ac.ir