اعضای هیأت علمی این دانشگاه طی یک بازدید یک‌روزه از مراکز فناوری و نوآوری شهر اصفهان از جمله شهرک علمی تحقیقاتی، شهرک سلامت و سیتی سنتر و پارک علم و فناوری اصفهان بازدید خواهند کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، مرکز کارآفرینی و نوآوری این دانشگاه در راستای ارتقای دانش و آشنایی اعضای هیأت علمی با پیشرفته‌ترین مراکز فناوری و نوآوری کشور، اقدام به برگزاری یک بازدید یک‌روزه از مراکز معتبر فناوری شهر اصفهان کرده است.

در این برنامه، اعضای هیأت علمی دانشگاه علم و هنر از چندین مرکز مهم فناوری و نوآوری اصفهان بازدید خواهند کرد. شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان، به عنوان یکی از بزرگترین و معتبرترین مراکز تحقیقاتی کشور، اولین مقصد این بازدید خواهد بود. این شهرک به عنوان قطبی مهم در توسعه فناوری‌های نوین شناخته می‌شود و اعضای هیأت علمی با دستاوردهای پیشرو در این زمینه‌ها آشنا خواهند شد.

در ادامه، بازدید از شهرک سلامت و سیتی سنتر اصفهان انجام خواهد شد که این مجموعه با ارائه خدمات پیشرفته در حوزه سلامت و فناوری، به عنوان یکی از پروژه‌های مدرن فناوری سلامت در کشور شناخته می‌شود. اعضای هیأت علمی در این بخش با نوآوری‌های به‌کارگرفته‌شده در حوزه سلامت و زیرساخت‌های مرتبط آشنا خواهند شد.

پارک علم و فناوری اصفهان، به عنوان آخرین مقصد این بازدید، یکی از مهم‌ترین مراکز توسعه فناوری و کارآفرینی در کشور است که با هدف حمایت از استارتاپ‌ها و نوآوران فعالیت می‌کند. بازدیدکنندگان ضمن آشنایی با فعالیت‌ها و برنامه‌های این پارک، به بررسی فرصت‌های همکاری‌های تحقیقاتی و نوآوری‌های مشترک با این مراکز خواهند پرداخت.

این بازدید با هدف تقویت همکاری‌های علمی و فناورانه و همچنین ارتقای توانمندی‌های تحقیقاتی اعضای هیأت علمی در حوزه‌های مختلف فناوری برگزار می‌شود و گامی مهم در جهت توسعه روابط دانشگاه علم و هنر با مراکز پیشرو در حوزه فناوری و نوآوری محسوب می‌شود.