این دانشگاه به نمایه بین‌المللی Ringgold (سامانه ثبت دانشگاه‌ها) پیوست. با این اقدام، دانشگاه علم و هنر با عنوان Science and Arts University در فهرست پایگاه‌های معتبر علمی و نشریات بین‌المللی قرار می‌گیرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، این دانشگاه به تازگی به نمایه بین‌المللی Ringgold (سامانه ثبت دانشگاه‌ها و موسسات علمی) پیوسته است. Ringgold یک سیستم بین‌المللی است که اطلاعات معتبرترین دانشگاه‌ها و موسسات علمی جهان را ثبت و در اختیار پایگاه‌های علمی، نشریات معتبر و ناشران بین‌المللی قرار می‌دهد.

از این پس، دانشگاه علم و هنر با عنوان Science and Arts University در این سامانه معتبر ثبت شده و اطلاعات آن در دسترس پایگاه‌های علمی و نشریات بین‌المللی قرار خواهد گرفت. این موضوع از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، زیرا حضور دانشگاه در این فهرست باعث افزایش اعتبار مقالات و پژوهش‌های علمی اساتید و دانشجویان دانشگاه می‌شود.

اهمیت نمایه Ringgold در حوزه علمی و بین‌المللی
نمایه بین‌المللی Ringgold به عنوان یک سیستم مرجع برای نشریات و انتشارات علمی در جهان شناخته می‌شود. این نمایه به ناشران علمی، سازمان‌های پژوهشی و موسسات بین‌المللی کمک می‌کند تا در شناخت و ارتباط با موسسات علمی، دقت و صحت بیشتری داشته باشند. ثبت نام دانشگاه علم و هنر در این سامانه، موجب تسهیل روند انتشار مقالات پژوهشگران این دانشگاه در نشریات معتبر بین‌المللی خواهد شد و مسیر ارتباطی بهتری با مراکز علمی معتبر جهان فراهم می‌کند.

گامی مهم در راستای جهانی‌سازی دانشگاه علم و هنر
پیوستن دانشگاه علم و هنر به این نمایه بین‌المللی بخشی از تلاش‌های این دانشگاه در راستای ارتقای جایگاه علمی و بین‌المللی خود است. این اقدام، هم به منظور بهبود موقعیت دانشگاه در عرصه‌های علمی بین‌المللی و هم به منظور فراهم کردن بستر مناسبی برای دانشجویان و اساتید برای ارائه آثار پژوهشی در سطح جهانی انجام شده است.

این گام مهم دانشگاه علم و هنر نه تنها اعتبار مقالات و تحقیقات پژوهشگران این مجموعه را در سطح جهانی افزایش می‌دهد، بلکه همکاری‌های علمی و پژوهشی دانشگاه با سایر موسسات معتبر جهانی را نیز تسهیل خواهد کرد.