سومین روز ثبت‌نام ورودی‌های جدید با استقبال پرشور دانشجویان و خانواده‌های آنان برگزار شد. ثبت‌نام به‌صورت متمرکز در دانشکده علوم انسانی واقع در میدان عالِم، بلوار شهدای گمنام، انجام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، روز  سه‌شنبه، ۲۴ مهر ۱۴۰۳، سومین روز ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان ورودی جدید در فضایی پرنشاط و همراه با استقبال گرم دانشجویان و خانواده‌های آنان برگزار شد. فرایند ثبت‌نام، همانند روزهای گذشته، با هماهنگی کامل و به صورت متمرکز در دانشکده علوم انسانی دانشگاه علم و هنر واقع در میدان عالِم، انتهای بلوار شهدای گمنام، انجام شد.

در این روز، دانشجویان با ارائه مدارک لازم و طی مراحل اداری، فرایند ثبت‌نام خود را تکمیل کرده و کارت‌های دانشجویی خود را دریافت نمودند. کارشناسان دانشگاه نیز در بخش‌های مختلف حضور داشته و راهنمایی‌های لازم درباره انتخاب واحد، برنامه‌ریزی درسی و خدمات دانشجویی را به دانشجویان جدید ارائه دادند. این همراهی مسئولین دانشگاه و دقت در اجرای دقیق مراحل ثبت‌نام، سبب شد که فرایند به‌خوبی و بدون مشکل خاصی پیش برود.

حضور پررنگ خانواده‌ها نیز از نکات برجسته این روز بود؛ خانواده‌هایی که در کنار فرزندان خود، لحظات مهمی را تجربه کرده و شاهد ورود آنان به مرحله جدیدی از زندگی تحصیلی‌شان بودند. مسئولین دانشگاه با تأکید بر اهمیت این روز، از دانشجویان خواستند تا با برنامه‌ریزی دقیق و توجه به برنامه‌های آموزشی و فرهنگی دانشگاه، بهترین استفاده را از این فرصت تحصیلی ببرند.

دانشگاه علم و هنر، با فراهم کردن تمامی امکانات و شرایط لازم، از جمله مشاوره‌های آموزشی و رفاهی، از تمامی پذیرفته‌شدگان ورودی جدید استقبال کرده و امیدوار است که این دانشجویان با انگیزه و تلاش، در مسیر علمی و فرهنگی خود به موفقیت‌های بزرگی دست یابند.

روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، ضمن تبریک مجدد به دانشجویان جدید، برای تمامی آنان آرزوی موفقیت و سربلندی در این مسیر دارد و اعلام می‌دارد که دانشگاه در تمامی مراحل تحصیل، همراه و پشتیبان آنان خواهد بود.