حسن مسلمی نائینی رئیس جهاددانشگاهی در احکامی جداگانه، نایب رئیس، دبیر و اعضای دانشجویی شورای مرکزی سازمان دانشجویان این نهاد را برای مدت سه سال منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، حسن مسلمی نائینی، رئیس جهاددانشگاهی، طی احکامی جداگانه نایب رئیس، دبیر و اعضای دانشجویی شورای مرکزی سازمان دانشجویان این نهاد را برای مدت سه سال منصوب کرد.

بر اساس این احکام، علیرضا کلانتر مهرجردی به عنوان نایب رئیس، رضا فریدزاده به عنوان دبیر، و محمد عارفخانی، مجتبی فیضی کلاسی، محمد امین صالحی‌نژاد و مجید برائمی (مدیر شعبه سازمان دانشجویان استان یزد) به عنوان اعضای شورای مرکزی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی منصوب شدند.

این انتصابات با هدف ارتقای فعالیت‌های دانشجویی و توسعه برنامه‌های جهاددانشگاهی صورت گرفته و انتظار می‌رود اعضای جدید با همکاری و هم‌افزایی بیشتر، نقشی مؤثر در پیشبرد اهداف این نهاد ایفا کنند.