روز دوم ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان ورودی جدید با استقبال چشمگیر دانشجویان و خانواده‌های آنان همراه بود. فرآیند ثبت‌نام با هماهنگی کامل و تلاش تیم‌های دانشگاه انجام شد و مسئولین با ارائه راهنمایی‌های لازم، دانشجویان را در تمامی مراحل یاری کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، در روز دوم ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان ورودی جدید، استقبال چشمگیری از سوی دانشجویان و خانواده‌های آنان به عمل آمد. این استقبال گرم نشان‌دهنده علاقه و اشتیاق جوانان برای پیوستن به خانواده دانشگاه علم و هنر و آغاز مسیر علمی و تحصیلی جدید است.

فرایند ثبت‌نام در روز دوم نیز با هماهنگی کامل و تلاش تیم‌های مختلف دانشگاه در حال انجام بود. مسئولین دانشگاه، از جمله معاونین و کارکنان واحدهای مختلف، با حضور فعال و ارائه راهنمایی‌های لازم، دانشجویان را در تمامی مراحل ثبت‌نام یاری کردند. از بررسی مدارک تا تکمیل فرم‌های مربوطه و مشاوره در خصوص برنامه‌های درسی، همه بخش‌ها با سرعت و دقت به روند ثبت‌نام پرداخته‌اند.

پذیرفته‌شدگان ورودی جدید، پس از طی مراحل اولیه ثبت‌نام اینترنتی، برای ثبت‌نام حضوری به دانشگاه مراجعه کردند. در این مرحله، دانشجویان با ارائه مدارک لازم، اطلاعات ثبت‌شده خود را تکمیل کرده و کارت دانشجویی خود را دریافت نمودند. بسیاری از دانشجویان ضمن ثبت‌نام موفق، با بخش‌های مختلف دانشگاه آشنا شدند و اولین گام‌های خود را در مسیر تحصیلی جدید با امید و انگیزه برداشتند.

در این روز، فضای دانشگاه پر از شور و شوق دانشجویانی بود که با آرزوهای بزرگ خود وارد مرحله جدیدی از زندگی تحصیلی شدند. بسیاری از پذیرفته‌شدگان ضمن ابراز رضایت از نحوه ثبت‌نام و تسهیلات ارائه‌شده، از برنامه‌ها و امکانات آموزشی و رفاهی دانشگاه نیز ابراز خرسندی کردند. همچنین، مسئولان دانشگاه به ویژه به سوالات دانشجویان در مورد دوره‌های آموزشی، خوابگاه‌ها و سایر امکانات رفاهی پاسخ دادند.

روابط عمومی دانشگاه علم و هنر با اشاره به استقبال بی‌نظیر از ثبت‌نام ورودی‌های جدید، آرزوی موفقیت برای تمامی دانشجویان دارد و تأکید می‌کند که دانشگاه در تمامی مراحل تحصیل، با بهره‌گیری از بهترین امکانات علمی و آموزشی، همراه و حامی آنان خواهد بود. این استقبال پرشور از دانشجویان جدید نشان‌دهنده تعهد دانشگاه به پیشرفت علمی و تربیت نیروهای متخصص برای آینده کشور است.