در آغاز سال تحصیلی جدید، معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علم و هنر، در پیامی به دانشجویان نوورود تبریک گفت و بر اهمیت حضور این جوانان به عنوان سرمایه‌های فکری و علمی کشور تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، در آغاز سال تحصیلی جدید، «دکتر سید محمود طباطبایی» معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علم و هنر، با ارسال پیامی به دانشجویان نوورود، ضمن تبریک و خوشامدگویی، بر اهمیت حضور این جوانان فرهیخته در دانشگاه تأکید کرد. در پیام ایشان آمده است:

به نام خداوند جان و خرد، که از این برتر اندیشه نگذرد

با سلام و تبریک به شما منتخبین جامعه، حضور شما جوانان فرهیخته که توفیق تحصیل در دانشگاه علم و هنر را یافته‌اید، خوش‌آمد می‌گوییم. در آغاز سال تحصیلی جدید، ورود شما عزیزان به عنوان بخشی از مهم‌ترین سرمایه‌های فکری، انسانی و علمی کشورمان به دانشگاه، ارج نهاده و برای شما آرزوی موفقیت داریم. امیدواریم که با ورود به این عرصه، هم در فضای علمی کشور بدرخشید و هم شرایطی را برای ارتقای دانشگاه خود و در نتیجه، پیشرفت جامعه فراهم کنید.

ورود شما به دانشگاه، برای ما روزی فرخنده و نقطه عطفی در زندگی حرفه‌ای شما به شمار می‌آید؛ نقطه عطفی که اگر به درستی از آن بهره‌مند شوید، ان‌شاءالله وارد مرحله‌ای پویا و تعیین‌کننده خواهید شد.

همکاران ما در تمامی بخش‌های آموزشی، پژوهشی و اداری دانشگاه علم و هنر در تلاش‌اند تا امور مربوط به دانشجویان با بیشترین سرعت و دقت انجام شود. دانشگاه علم و هنر با فراهم کردن بسترهای لازم برای حضور شما عزیزان، آماده و منتظر حضور پرشور شما است. ما در مسیر علمی شما، با همراهی، همکاری و شکیبایی، انجام وظیفه خواهیم کرد و پذیرای نظرات و ایده‌های خلاقانه و واقع‌بینانه شما در زمینه ارتقای آموزشی و پژوهشی در دانشگاه خواهیم بود.

خدایا، چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار.