حلقه صالحین بسیج اداری مرصاد با موضوع شهادت سید حسن نصرالله و جنایات صهیونیست‌ها به سخنرانی حجت الاسلام خراسانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، حلقه صالحین بسیج اداری مرصاد در دانشکده فنی مهندسی این دانشگاه با موضوع شهادت سید حسن نصرالله و جنایات صهیونیست‌ها برگزار شد. این برنامه با سخنرانی حجت الاسلام خراسانی و با حضور جمعی از کارکنان دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه، حجت الاسلام خراسانی با اشاره به ابعاد شخصیت سید حسن نصرالله و نقش او در مبارزه با ظلم و جنایات صهیونیست‌ها، به بیان فرازهایی از زندگی و تلاش‌های ایشان پرداخت. وی با تأکید بر اهمیت آگاهی بخشی به جوانان در مورد تاریخ مبارزات اسلامی و چالش‌های پیش‌روی جهان اسلام، به تشریح جنایات رژیم صهیونیستی و تأثیرات آن بر جامعه اسلامی پرداخت.

حجت الاسلام خراسانی همچنین به بررسی آثار و تبعات فرهنگی و اجتماعی این جنایات بر روی کشورهای اسلامی و ضرورت اتحاد مسلمانان در برابر این تهدیدات پرداخت. وی با تأکید بر روحیه مقاومت و ایستادگی، از جوانان خواست تا با پیروی از آموزه‌های امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب، در راستای تحقق اهداف بلندمدت انقلاب اسلامی تلاش کنند.

حلقه صالحین بسیج اداری مرصاد در پایان با تأکید بر ادامه این گونه برنامه‌ها و ضرورت تقویت روحیه ایثار و شهادت در جامعه، به کار خود خاتمه داد. این جلسه، ضمن ایجاد فضایی برای بحث و تبادل نظر، به تقویت همبستگی و اتحاد در بین اعضای بسیج اداری کمک کرد.