جلسه هماهنگی ثبت‌نام دانشجویان جدید با حضور رئیس دانشگاه، و جمعی از معاونین و مدیران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، صبح روز سه‌شنبه ۱۷ مهرماه، جلسه هماهنگی ثبت‌نام دانشجویان جدید در آستانه اعلام نتایج نهایی کنکور سراسری ۱۴۰۳ توسط سازمان سنجش کشور با حضور «دکتر محمد حسین طالبی» رئیس دانشگاه علم و هنر، «دکتر سید محمود طباطبایی» معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، «دکتر سید محمد کاظمی» معاون دانشجویی و فرهنگی، «محمد حسین دهقان»معاون پشتیبانی، روسای دانشکده‌ها و جمعی از مدیران حوزه‌های مختلف دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای جلسه، دکتر طالبی ضمن گرامیداشت یاد و مقام والای شهدا، به ویژه شهیدان مقاومت و به‌طور خاص، عالم مجاهد شهید سید حسن نصرالله که اخیراً به شهادت رسیده است، از حوزه معاونت آموزشی و سایر بخش‌های دانشگاه به دلیل تلاش‌های مداوم و همکاری‌های مؤثرشان در آماده‌سازی دانشگاه برای پذیرش دانشجویان جدید تقدیر و تشکر کرد.

وی در ادامه، بر اهمیت جذب حداکثری دانشجویان در ایام ثبت‌نام تأکید کرد و خواستار هم‌اندیشی و استفاده از پیشنهادات تمامی اعضا برای بهبود روند پذیرش دانشجویان شد. دکتر طالبی خاطرنشان کرد که با توجه به حساسیت و اهمیت این مقطع، باید تمامی تلاش‌ها برای تسهیل فرآیند ثبت‌نام و جذب دانشجویان انجام شود.

در این جلسه، موضوع وضعیت خوابگاه‌های دانشجویی نیز مطرح شد. دکتر طالبی به حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی تأکید کرد که وضعیت خوابگاه‌های دانشجویی به‌دقت بررسی شود و با توجه به نیازهای دانشجویان جدید، اقدامات لازم برای تجهیز و آماده‌سازی سریع‌تر خوابگاه‌های جدید در دستور کار قرار گیرد.

در پایان جلسه، اعضا به تبادل نظر درباره مسائل مختلف پرداخته و پیشنهاداتی جهت بهبود و تسریع روند ثبت‌نام و ایجاد شرایط مناسب برای دانشجویان جدید ارائه دادند. این جلسه بخشی از برنامه‌ریزی‌های گسترده دانشگاه علم و هنر برای آغاز سال تحصیلی جدید و پذیرش دانشجویان تازه‌وارد بود که با جدیت و هماهنگی کامل بین مسئولین دانشگاه در حال اجرا است.