معاون دانشجویی و فرهنگی، به همراه جمعی از مسئولین فرهنگی، از خوابگاه دانشجویی "مادر" بازدید کردند. در این بازدید، دانشجویان به‌صورت مستقیم مسائل و دغدغه‌های خود را در حوزه‌های رفاهی، بهداشتی و امکانات خوابگاهی با مسئولین در میان گذاشتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، در تاریخ سه شنبه 17 مهر، مسئولین فرهنگی دانشگاه از خوابگاه دانشجویی "مادر" بازدید کردند. در این بازدید، «دکتر سید محمد کاظمی» معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، به همراه جمعی از مسئولین حوزه فرهنگی، ضمن دیدار با دانشجویان ساکن خوابگاه، به بررسی مسائل و دغدغه‌های آنان پرداختند.

این بازدید با هدف بهبود شرایط زندگی دانشجویان در خوابگاه و آگاهی از نیازها و چالش‌های روزمره آن‌ها انجام شد. دانشجویان به صورت مستقیم و بدون واسطه مشکلات و نظرات خود را در حوزه‌های مختلف، از جمله مسائل رفاهی، خدمات خوابگاهی، بهبود امکانات بهداشتی و تفریحی و همچنین وضعیت تغذیه، با مسئولین در میان گذاشتند.

دکتر کاظمی در این دیدار با تأکید بر اهمیت ارتقاء کیفیت زندگی دانشجویان در محیط خوابگاهی، بیان کرد: «یکی از اولویت‌های مهم دانشگاه، فراهم کردن محیطی آرام و امن برای دانشجویان است تا بتوانند با تمرکز بر تحصیل خود، در مسیر رشد علمی و فرهنگی حرکت کنند. خوابگاه به‌عنوان خانه دوم دانشجویان باید محیطی پویا و حمایتی باشد و ما در تلاش هستیم با بررسی مشکلات و پیشنهادات دانشجویان، شرایط بهتری را فراهم کنیم.»

وی همچنین به اجرای طرح‌های توسعه‌ای در حوزه خوابگاه‌ها اشاره کرد و گفت: «بهبود زیرساخت‌ها و افزایش امکانات رفاهی خوابگاه‌ها در دستور کار دانشگاه قرار دارد. ما به دنبال راهکارهای اجرایی برای رفع مشکلات هستیم و امیدواریم با همراهی و مشارکت دانشجویان، به نتایج ملموسی دست یابیم.»

در ادامه بازدید، مسئولین فرهنگی از بخش‌های مختلف خوابگاه از جمله آشپزخانه‌ها و اتاق‌های دانشجویی دیدن کردند و به بررسی وضعیت بهداشتی و امکانات موجود پرداختند. دانشجویان نیز در فضایی صمیمی پیشنهادات خود را برای ارتقاء کیفیت زندگی در خوابگاه ارائه دادند.

در پایان این بازدید، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه ضمن قدردانی از تعامل و همکاری دانشجویان، بر لزوم برگزاری جلسات منظم با نمایندگان دانشجویان تأکید کرد و ابراز امیدواری کرد که این بازدیدها و شنیدن دغدغه‌های دانشجویان بتواند به بهبود شرایط خوابگاه‌ها و افزایش رفاه دانشجویان منجر شود.

بازدید مسئولین فرهنگی از خوابگاه "مادر" بخشی از برنامه‌های مستمر دانشگاه علم و هنر برای تعامل بیشتر با دانشجویان و رسیدگی به نیازهای آنان است که با هدف ارتقاء سطح رفاهی و فرهنگی خوابگاه‌های دانشگاه برگزار می‌شود.