اولین جلسه رسمی کانون شعر و ادب با هدف آشنایی اعضا با مسئولین فرهنگی و بررسی برنامه‌های کانون برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، اولین جلسه رسمی کانون شعر و ادب در تاریخ ۱۷ مهرماه سال تحصیلی ۴۰۴-۴۰۳ برگزار شد. هدف از برگزاری این جلسه معارفه و آشنایی اعضای جدید با مسئولین فرهنگی دانشگاه و همچنین بررسی روند و اجرای برنامه‌های کانون بود.

در این نشست، دانشجویان علاقه‌مند به زبان و ادبیات فارسی توانایی‌ها و علایق خود را با صراحت و به صورت مستقیم مطرح کرده و پیشنهادهایی برای بهبود عملکرد کانون ارائه دادند. تأکید دانشجویان بر اجرای برنامه‌هایی بود که بتواند بستری برای رشد و توسعه علاقه‌مندان به ادبیات فارسی فراهم کند.

«محمدرضا قاآنی» مدیر فرهنگی دانشگاه و «دکتر سید محمد کاظمی» معاون دانشجویی و فرهنگی، ضمن خیرمقدم به اعضای حاضر، بر اهمیت تکرار این جلسات و برنامه‌ها تأکید کردند. دکتر قاآنی در سخنرانی خود به تأثیر شگرف ادبیات و شعر بر اخلاق و روحیه فرد و جامعه اشاره کرد و بیان داشت که ادبیات به‌عنوان یکی از ابزارهای فرهنگی می‌تواند نقش مهمی در تقویت ارزش‌های انسانی داشته باشد.

در ادامه، اولین جلسه کانون فرهنگ‌دوستان نیز با حضور استاد ادبیات «آقای میرحسینی» برگزار شد. ایشان در بخشی از سخنان خود بیان داشتند که "شعر با فرهنگ ایرانیان عجین شده است و مردم ایران در لحظات مختلف زندگی، چه در غم، شادی، عشق و حتی در جنگ، از شعر به‌عنوان زبان سخن خود استفاده کرده‌اند. شاعران بزرگ در تاریخ ادبیات فارسی گواهی بر این ادعا هستند؛ شاعرانی که هر یک با سبک و شیوه منحصر به فرد خود نقشی مهم در شکل‌گیری و توسعه شعر فارسی ایفا کرده‌اند."

در پایان جلسه، «میرحسینی» با تأکید بر ضرورت گسترش اعضای کانون و مشارکت بیشتر آن‌ها در محافل ادبی، برای حاضرین آرزوی موفقیت و نیک‌بختی کردند.

این نشست با هدف تقویت جایگاه ادبیات فارسی و افزایش فعالیت‌های ادبی در دانشگاه برگزار شد و نویدبخش برگزاری برنامه‌های متعدد ادبی در آینده نزدیک است.