عالیه مهرابی، استاد دانشگاه علم و هنر و بانوی شاعر استان یزد، جدیدترین سروده خود با عنوان «سید مقاومت» را به مناسبت شهادت سید حسن نصرالله و در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی تقدیم این شهید بزرگوار کرده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، عالیه مهرابی، از اساتید این دانشگاه و بانوی شاعر استان یزد، جدیدترین سروده خود را به مناسبت شهادت سید حسن نصرالله و جنایات رژیم صهیونیستی، با عنوان «سید مقاومت» تقدیم این شهید بزرگوار کرده است.

این سروده که با مضامینی از مقاومت، ایثار و رشادت در برابر ظلم سروده شده است، در قالب شعری حماسی و پرشور بیانگر عمق احساسات شاعر نسبت به مقاومت اسلامی و تقدیر از ایستادگی شهدا است.

شعر «سید مقاومت» با تصاویری از ققنوس و آتش، نمادی از زنده‌نگه‌داشتن روحیه مقاومت در برابر ستم و تداوم راه شهداست. همچنین، به ایجاز و عمق در مرگ شهیدانه و رمز و راز نهفته در خون شهدا اشاره دارد که خود برانگیزنده تحسین و تأمل است.

این شعر نه تنها به سید حسن نصرالله، بلکه به تمام شهدای مقاومت اسلامی تقدیم شده و مهرابی با این سروده، نشان داده است که زبان هنر می‌تواند ابزاری قدرتمند برای انعکاس حقیقت و دفاع از مظلومان باشد.

متن کامل این سروده به شرح زیر است:

در سوز جگرسوختگان، ساز شگفتی است
این مزرعه در رویش آواز شگفتی است