معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، با هدف بررسی وضعیت خدمات‌رسانی و بهبود امکانات رفاهی از سلف‌سرویس دانشجویی دانشگاه بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، «دکتر سید محمد کاظمی» معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، روز گذشته از سلف‌سرویس دانشجویی این دانشگاه بازدید کرد. این بازدید با هدف ارزیابی کیفیت خدمات‌رسانی، بهبود امکانات رفاهی و بررسی مشکلات احتمالی صورت گرفت. دکتر کاظمی در جریان این بازدید ضمن گفت‌وگو با دانشجویان حاضر در سلف‌سرویس، به نظرات، پیشنهادات و انتقادات آن‌ها در خصوص کیفیت غذاها، تنوع منو، نحوه توزیع و زمان‌بندی سرو غذا گوش فرا داد.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه در ادامه بازدید خود با مسئولین و کارکنان سلف‌سرویس بر لزوم رعایت استانداردهای بهداشتی در تهیه و توزیع غذا، بهبود فرآیندهای پخت و پز و تأمین مواد اولیه با کیفیت تأکید کرد و خاطرنشان ساخت که «دانشجویان به عنوان اصلی‌ترین سرمایه‌های دانشگاه باید از خدماتی با کیفیت بالا برخوردار باشند. سلف‌سرویس دانشگاه نیز به عنوان یکی از مهم‌ترین بخش‌های رفاهی، نقشی حیاتی در تأمین نیازهای تغذیه‌ای دانشجویان ایفا می‌کند و ضروری است که استانداردهای بهداشتی و تغذیه‌ای در آن به بهترین شکل ممکن رعایت شود.»

در پایان این بازدید، دکتر کاظمی بر اهمیت مستمر نظارت و پایش مداوم بر خدمات ارائه شده تأکید کرد و از مسئولین خواست تا پیشنهادات مطرح‌شده از سوی دانشجویان را در اولویت برنامه‌های اصلاحی خود قرار دهند.


Science & Arts University
  • دانشکده فنی و مهندسی:
    یزد، بلوار دانشجو
  • ۸۹۱۶۷-۱۳۳۳۵
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۸۰-۹
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۹۰
  • دانشکده علوم انسانی:
    یزد، میدان عالِم، انتهای بلوار شهدای گمنام
  • ۸۹۱۵۸-۱۳۱۳۰
  • (۰۳۵)۳۸۲۰۷۱۸۰-۷
  • (۰۳۵)۳۸۳۰۲۱۸۴
  • دانشکده هنر:
    یزد، بلوار دانشجو
  • ۸۹۱۶۷-۱۳۳۳۵
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۸۰-۹
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۹۴
  • info [at] sau.ac.ir