دانشجویان این دانشگاه به همراه مردم یزد، در شامگاه شنبه هفتم مهر در جوار شهدای گمنام حسینیه امیرچقماق، در یک اجتماع خودجوش، جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان را محکوم کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، دانشجویان این دانشگاه در یک اقدام شایسته، به همراه مردم دارالعباده یزد، در شامگاه روز گذشته (شنبه هفتم مهر) در جوار شهدای گمنام حسینیه امیرچقماق، در یک اجتماع خودجوش و باشکوه، جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در لبنان را به شدت محکوم کردند.

این تجمع که به منظور ابراز همدردی و حمایت از مردم بی‌دفاع غزه و لبنان برگزار شده بود، جمعیتی از اقشار مختلف جامعه را گرد هم آورد. شرکت‌کنندگان با سر دادن شعارهای رسا و روشن، انزجار خود را از اقدامات وحشیانه و غیرانسانی رژیم صهیونیستی ابراز کرده و خواستار پایان ظلم و تجاوز به حقوق بشر در این دو سرزمین شدند.

حاضران در این اجتماع، با آگاهی از جنایات مستمر رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان، بر لزوم وحدت و همبستگی ملت‌های مسلمان و آزادی‌خواه تأکید کردند. آنها ضمن حمایت از مقاومت و مبارزات مردم فلسطین، خواستار انتقام خون شهدای مقاومت شدند و نام «سید حسن نصرالله» را به عنوان نماد مقاومت به زبان آوردند. این ابراز احساسات، نشان‌دهنده عزم راسخ جوانان و دانشجویان یزدی در حمایت از آرمان‌های انسانی و عدالت‌خواهی بود.

حضور دانشجویان دانشگاه علم و هنر در این رویداد، نه تنها نشان‌دهنده همدلی و همبستگی آنها با مردم مظلوم لبنان و غزه است، بلکه یادآور این نکته است که در شرایط سخت، اتحاد و همدلی می‌تواند سلاح قدرتمندی در برابر ظلم باشد. این تجمعات، تجلی‌گاه اراده و صدای آزادی‌خواهی است که از دل جوانان برمی‌خیزد و امید به آینده‌ای عادلانه و انسانی را زنده نگه می‌دارد.

دانشجویان دانشگاه علم و هنر با حضور پرشور خود در این رویداد، بار دیگر تأکید کردند که همواره در کنار مظلومان جهان خواهند بود و در مقابل ظلم و ستم سکوت نخواهند کرد. این همبستگی و تعهد به آرمان‌های انسانی، بیانگر روحیه حماسی و متعهد نسل جوان ایران اسلامی است.