به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، تجمعی پرشور و با شکوه در محوطه دانشکده های فنی مهندسی و هنر و معماری این دانشگاه به منظور محکومیت ترور شهید سید حسن نصرالله، دبیر کل حزب الله لبنان، برگزار شد. این تجمع که در روز یکشنبه 8 مهر 1403 برگزار گردید و جمع کثیری از دانشجویان در آن شرکت کردند.

تجمع‌کنندگان به حمایت از مقاومت اسلامی و محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان پرداختند. در این مراسم، سخنرانان مختلفی به بیان دیدگاه‌های خود درباره وضعیت کنونی خاورمیانه و تأثیر ترور شهید سید حسن نصرالله بر روند مقاومت پرداختند.

تجمع‌کنندگان با خواندن فاتحه‌ای برای شهیدان مقاومت، این مراسم را به پایان رساندند و بر عزم راسخ خود برای حمایت از حق و عدالت تأکید کردند. این رویداد نشان‌دهنده روحیه انقلابی و همبستگی دانشجویان دانشگاه علم و هنر با ملت‌های مظلوم منطقه بود و تأکید کرد که دانشگاه همواره در راستای حمایت از حق و مقاومت خواهد ایستاد.

این تجمع نه تنها ابزاری برای بیان همدردی با مردم لبنان بود، بلکه فرصتی برای یادآوری ارزش‌های انسانی و اخلاقی در برابر ظلم و ستم بود و یادآور شد که نسل جوان همواره برای دفاع از حقوق بشر و عدالت اجتماعی باید آماده باشد. با توجه به شرایط کنونی منطقه، این نوع تجمعات می‌تواند در ایجاد آگاهی و افزایش همبستگی میان دانشجویان و ملت‌های مظلوم مؤثر باشد.