سومین جلسه شورای پذیرش دانشگاه با حضور تیم‌های "سلامت گستران ورسادو" و "توسعه و فناوری صنعت طلای لیان گستر ایساتیس" برگزار شد. در این جلسه، برنامه‌ها و دستاوردهای این دو تیم بررسی و نکات لازم برای بهبود عملکرد آن‌ها مطرح گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم‌ وهنر، سومین جلسه شورای پذیرش دانشگاه علم‌ وهنر با حضور سه تیم فعال در حوزه‌های مختلف برگزار گردید. در این جلسه، تیم‌های "سلامت گستران ورسادو" و "توسعه و فناوری صنعت طلای لیان گستر ایساتیس" به ارائه برنامه‌ها، دستاوردها و طرح‌های نوآورانه خود پرداختند. هر دو تیم که در مرحله پیش‌رشد قرار داشتند، نتایج قابل توجهی از تلاش‌های خود در حوزه‌های تخصصی خود ارائه نمودند. تیم "سلامت گستران ورسادو" با تمرکز بر راهکارهای نوین در حوزه سلامت و بهداشت، و تیم "توسعه و فناوری صنعت طلای لیان گستر ایساتیس" با ارائه فناوری‌های نوین در صنعت طلا، هر کدام توانستند به شکلی نوآورانه به نیازهای بازار پاسخ دهند.

در پایان این جلسه، نشستی مشترک با حضور دکتر محمدحسین طالبی، ریاست محترم دانشگاه علم‌ وهنر، روسای دانشکده‌ها، و نمایندگان پارک علم و فناوری برگزار شد. این نشست با هدف بررسی و بهبود خدمات مرکز کارآفرینی دانشگاه تشکیل گردید. در این جلسه، نمایندگان دانشگاه و پارک علم و فناوری به هم‌اندیشی و تبادل نظر در خصوص چالش‌های موجود در ارائه خدمات به تیم‌های کارآفرینی و استارتاپ‌ها پرداختند. پیشنهاداتی در خصوص ارتقاء کیفیت خدمات، تسهیل فرایندهای پشتیبانی، و افزایش تعاملات بین دانشگاه و پارک مطرح شد.

از دیگر محورهای مهم این نشست، تقویت زیرساخت‌های کارآفرینی در دانشگاه بود. اعضا بر لزوم ایجاد فضای مناسب برای رشد و توسعه استارتاپ‌ها تأکید کردند و برنامه‌ریزی‌های لازم برای افزایش حمایت‌های مالی، فنی، و مشاوره‌ای از تیم‌های نوپا صورت گرفت. همچنین مقرر شد همکاری‌های نزدیک‌تری بین دانشگاه و پارک علم و فناوری به منظور بهبود کیفیت خدمات ارائه‌شده و فراهم کردن بسترهای مناسب برای توسعه ایده‌های نوآورانه و فناورانه صورت گیرد.

این جلسات و تصمیمات در راستای چشم‌انداز دانشگاه علم‌ وهنر برای حمایت از نوآوری و کارآفرینی و همچنین توسعه همکاری‌های علمی و صنعتی با پارک‌های علم و فناوری در سطح ملی برگزار می‌شود. دانشگاه با تکیه بر ظرفیت‌های علمی و پژوهشی خود، در تلاش است تا به عنوان یک پایگاه قدرتمند در حوزه کارآفرینی، به تیم‌ها و شرکت‌های نوآور کمک کند تا به مراحل رشد و شکوفایی دست یابند و نقش مؤثری در توسعه علمی و اقتصادی کشور ایفا کنند.