دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر نرم‌افزار این دانشگاه، موفق به طراحی و ساخت دزدگیر چند منظوره‌ای با قابلیت‌های پیشرفته شد. این پروژه به‌عنوان پایان‌نامه وی در حوزه سخت‌افزار با حمایت‌های گسترده اساتید دانشگاه، به‌ویژه دکتر محمدعلی سعادتجو، انجام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، پویان زندیان حسن‌آبادی، دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر نرم افزار این دانشگاه، موفق به طراحی و ساخت یک دزدگیر چند منظوره با انعطاف‌پذیری بالا و قابلیت‌های پیشرفته شد. این پروژه که به‌عنوان پایان‌نامه مقطع کارشناسی ارشد وی در حوزه طراحی سخت‌افزار ارائه شده است، با حمایت‌های گسترده از سوی اساتید دانشگاه به‌ویژه دکتر محمدعلی  سعادتجو، محقق و اجرا گردید.

زندیان در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه علم وهنر، حمایت‌های دانشگاه در مسیر تحقیق و توسعه او با تأکید بر نقش دانشگاه در پیشرفت پروژه‌هایش بیان کرد: "در دانشگاه علم و هنر، با اساتید برجسته‌ای همچون آقای محسن رضوانیان، درس کارگاه سخت‌افزار را گذراندم و ایشان با هماهنگی دانشگاه، تجهیزات لازم را در اختیار من قرار دادند. این امکانات به من کمک کرد تا پروژه سخت‌افزاری پایان‌نامه‌ام را با موفقیت انجام دهم."

ایده پایان‌نامه و تحقق یک دزدگیر هوشمند پویان زندیان حسن‌آبادی در توضیح پروژه خود اظهار داشت: "با شیوع ویروس کرونا تصمیم گرفتم تحصیلات تکمیلی خود را در دانشگاه علم و هنر ادامه دهم و در پایان مقطع کارشناسی ارشد ایده‌ای که از دوران کارشناسی در ذهنم بود را عملی کنم. این ایده، طراحی یک دزدگیر هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیا با استفاده از سیستم‌های نهفته بود که با کمک پسرعمویم که او نیز علاقمند به سخت‌افزار است، به مرحله پیاده‌سازی رسید."

وی با اشاره به جزئیات این دزدگیر چند منظوره افزود: "این دزدگیر علاوه بر انعطاف‌پذیری بالا، قابلیت اتصال به تعداد نامحدودی سنسور را دارد و به‌عنوان یک هوشمند ساز منزل عمل می‌کند. همچنین این سیستم دارای یک آیفون صوتی هوشمند است که امکان برقراری ارتباط با شخص پشت درب و صاحب‌خانه را فراهم می‌سازد و قابلیت باز و بسته کردن درب از راه دور را نیز دارد."

امکانات و ویژگی‌های سخت‌افزار زندیان حسن‌آبادی با توضیح قابلیت‌های این سخت‌افزار گفت: "این سیستم قابلیت کنترل از راه دور، تعریف چندین ریموت و تعداد نامحدودی سنسور را داراست. همچنین با مصرف انرژی کم و امکان به‌روزرسانی OTA (Over-the-Air)، قابلیت تعریف منطقه‌های مشخص (Zone) و مدیریت دسترسی‌ها از طریق پنل کنترل را فراهم می‌کند. این دزدگیر با کارایی بالا و هزینه مقرون‌به‌صرفه، گام مهمی در حوزه امنیت هوشمند است."

وی در پایان با قدردانی از حمایت‌های دانشگاه علم و هنر تأکید کرد: "تجهیزات و امکانات دانشگاه باعث شد تا بتوانم این پروژه را به سرانجام برسانم. دانشگاه به دانشجویان سرنخ‌های ارزشمندی می‌دهد و ما باید با پشتکار و علاقه‌مندی به دنبال دانش برویم."