فارغ‌التحصیل رشته زیست‌شناسی سلولی و مولکولی دانشگاه علم و هنر، با کسب رتبه دوم کشوری در آزمون کارشناسی ارشد و پذیرش در رشته روان‌شناسی شناختی دانشگاه تهران، موفقیت چشمگیری به دست آورد. رئیس دانشگاه ضمن تبریک به ایشان، او را الگویی برای سایر دانشجویان دانست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، «سیده نرجس زارعی» فارغ‌التحصیل رشته زیست‌شناسی سلولی و مولکولی از این دانشگاه، با تلاش و پشتکار مثال‌زدنی خود توانست در آزمون سراسری کارشناسی ارشد سال جاری موفق به کسب رتبه دوم کشوری شود. این موفقیت چشمگیر، او را در زمره برترین‌های علمی کشور قرار داده و وی به عنوان دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد در رشته روان‌شناسی شناختی در دانشگاه تهران پذیرفته شده است. این دستاورد افتخارآمیز نه تنها نشان‌دهنده استعداد و توانمندی‌های فردی خانم زارعی است، بلکه به وضوح بیانگر سطح بالای علمی و کیفیت آموزشی دانشگاه علم و هنر نیز می‌باشد.

در نشستی که امروز دوشنبه 26 شهریور ماه با حضور خانم زارعی در دفتر رئیس دانشگاه علم و هنر برگزار شد، «دکتر محمد حسین طالبی» رئیس دانشگاه، ضمن تبریک به ایشان و اهدای یادبود، گفت: «خانم زارعی با تلاش و پشتکار مثال‌زدنی خود نشان دادند که استعداد و تلاش می‌تواند به نتایج درخشان منجر شود. ایشان نه تنها الگویی برای سایر دانشجویان ما هستند، بلکه افتخار بزرگی برای دانشگاه علم و هنر به شمار می‌آیند. ما امیدواریم که ایشان در ادامه مسیر تحصیلی خود نیز موفق و سربلند باشند و نام دانشگاه علم و هنر را در سطح ملی و بین‌المللی بیش از پیش برجسته سازند.»

خانم زارعی در گفت‌وگویی با روابط عمومی دانشگاه، از نقش کلیدی دانشگاه علم و هنر در دستیابی به این موفقیت یاد کرد و اظهار داشت: «بدون شک آموزش‌های علمی ارزنده‌ای که در طول دوران تحصیل خود از دانشگاه علم و هنر دریافت کردم، تأثیر بسزایی در کسب این موفقیت داشت. محیط علمی این دانشگاه، به همراه حمایت‌های معنوی و تخصصی اساتید و کارکنان گرامی، نقش مهمی در رشد و پیشرفت من ایفا کردند. به همین دلیل، خود را موظف می‌دانم از ریاست محترم دانشگاه، اساتید عزیزم و تمامی کارکنان دانشگاه که همواره با صبوری و دلسوزی در کنار دانشجویان هستند، صمیمانه تشکر کنم.»

وی در ادامه افزود: «امیدوارم بتوانم در طول دوره تحصیلات تکمیلی و همچنین در آینده، نماینده‌ای شایسته برای دانشگاه علم و هنر باشم. هدفم این است که دستاوردهایم را به عنوان نمادی از کیفیت آموزش در این دانشگاه معرفی کنم و از این طریق سهم کوچکی در اعتلای نام دانشگاه علم و هنر داشته باشم. موفقیت من نه تنها حاصل تلاش فردی، بلکه نتیجه همدلی و همکاری جمعی اساتید و کارکنان این دانشگاه است که با جدیت در مسیر ارتقای سطح علمی و پژوهشی دانشجویان گام برمی‌دارند.»

این دستاورد ارزشمند سیده نرجس زارعی، شاهدی بر توانایی‌های بالای علمی دانشجویان دانشگاه علم و هنر و نیز تعهد و تخصص اساتید این دانشگاه است که همواره در تلاش برای ارتقای سطح دانش و پژوهش‌های علمی هستند. چنین موفقیت‌هایی نشان‌دهنده نقش دانشگاه علم و هنر به عنوان یکی از مراکز پیشرو در تربیت نسل‌های آینده دانشمندان و پژوهشگران کشور می‌باشد.