دانشجوی مهندسی پزشکی دانشگاه علم و هنر، در پانزدهمین دوره مسابقات قهرمانی کشور (بانوان) سبک کیوکوشین کان موفق به کسب مدال طلای بخش کومیته در وزن منفی ۷۰ کیلوگرم شد. او که پیش از این در مسابقات بین‌المللی و کشوری افتخارآفرینی کرده بود، به عنوان یکی از بازیکنان فعال سوپرلیگ کشوری شناخته می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، مبینا شبانی، دانشجوی مهندسی پزشکی این دانشگاه، با درخششی خیره‌کننده در پانزدهمین دوره مسابقات قهرمانی کشور (بانوان) سبک کیوکوشین کان، توانست مقام نخست بخش کومیته را از آن خود کند. این رقابت‌ها در روزهای ۸ و ۹ شهریور ۱۴۰۳ به میزبانی استان همدان برگزار شد و شبانی با عملکردی فوق‌العاده، موفق شد مدال طلای این مسابقات را در وزن منفی ۷۰ کیلوگرم بخش بزرگسالان به دست آورد.

مبینا شبانی، که از دانشجویان برجسته دانشگاه علم و هنر است، نه تنها در عرصه علمی بلکه در حوزه ورزش نیز بارها افتخارآفرینی کرده است. او پیش از این در سال ۲۰۱۸ نیز در رقابت‌های بین‌المللی کیوکوشین کاراته به مدال‌هایی ارزشمند دست یافته و سابقه درخشش در مسابقات متعدد کشوری و استانی را دارد. این ورزشکار توانمند با کمربند دان دو در کیوکوشین، همچنین به عنوان یکی از بازیکنان فعال سوپرلیگ کشوری شناخته می‌شود و با تلاش‌های پیوسته‌اش توانسته است جایگاه بالایی در این رشته ورزشی کسب کند.

در این مسابقات که ورزشکاران زیادی از سراسر کشور در آن حضور داشتند، رقابت‌های فشرده و نفس‌گیری برگزار شد و مبینا شبانی توانست با تکیه بر مهارت‌های تکنیکی و قدرت بدنی خود، مسیر قهرمانی را با اقتدار طی کند. این افتخار ارزشمند نه تنها نشان‌دهنده تلاش‌های بی‌وقفه و انگیزه بالای این دانشجوی نخبه است، بلکه الگویی برای دانشجویان دیگر در ترکیب علم و ورزش به شمار می‌رود.

دانشگاه علم و هنر ضمن تبریک به مبینا شبانی و خانواده محترم او، برای این قهرمان ارزنده موفقیت‌های بیشتری را در عرصه‌های ملی و بین‌المللی آرزو می‌کند و امیدوار است که این دستاوردها همچنان ادامه‌دار باشد.