دانشگاه علم و هنر در نخستین روز برنامه مشاوره انتخاب رشته تحصیلی، با استقبال گسترده داوطلبان روبرو شد. این برنامه به صورت رایگان و با هدف ارائه مشاوره‌های تخصصی برای کمک به داوطلبان در انتخاب مسیر تحصیلی مناسب برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، «نوید وکیلی» مدیر روابط عمومی دانشگاه، از استقبال پرشور داوطلبان از برنامه مشاوره انتخاب رشته تحصیلی دانشگاه در روز اول خبر داد. وی اعلام کرد: «این برنامه که امروز دوشنبه 12 شهریور 1403 آغاز شد، با حضور گسترده داوطلبان و خانواده‌های آن‌ها روبه‌رو شده است. در روز نخست، تعداد زیادی از داوطلبان موفق به دریافت مشاوره‌های تخصصی انتخاب رشته تحصیلی شدند.»

وی افزود: «این مشاوره‌ها با هدف ارائه راهنمایی‌های جامع و دقیق به داوطلبان برای انتخاب مسیر تحصیلی مناسب برگزار می‌شود. حضور مشاوران و اساتید برجسته در این برنامه، باعث شده است که داوطلبان با اطمینان بیشتری در این فرآیند حساس شرکت کنند و انتخاب رشته‌ای متناسب با استعدادها و علاقه‌های خود داشته باشند.»

وکیلی با اشاره به اهمیت این برنامه اظهار داشت: «تعداد زیادی از داوطلبان در روز اول موفق به دریافت نوبت مشاوره خصوصی شده‌اند و با توجه به استقبال گسترده‌ای که صورت گرفته، انتظار می‌رود که این برنامه در روزهای آینده نیز با استقبال بیشتری همراه شود.»

مدیر روابط عمومی دانشگاه در پایان ضمن دعوت از تمامی داوطلبان برای شرکت در این برنامه، خاطرنشان کرد: «این برنامه مشاوره‌ای به صورت کاملاً رایگان ارائه می‌شود و داوطلبان می‌توانند برای ثبت‌نام و دریافت نوبت مشاوره از طریق وب‌سایت دانشگاه به آدرس portal.sau.ac.ir/consult مراجعه کنند و داوطلبان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌ 38264099-035 تماس حاصل کنند. دانشگاه علم و هنر با کمال میل آماده است تا به تمامی داوطلبان در مسیر انتخاب رشته کمک کند و به ارائه خدمات مشاوره‌ای با کیفیت بالا ادامه دهد. این برنامه مشاوره‌ای فرصتی طلایی برای داوطلبان است تا با آگاهی و شناخت کامل‌تری در مسیر تحصیلی خود گام بردارند و تصمیمات بهتری برای آینده تحصیلی و شغلی خود اتخاذ کنند.»