رئیس دانشگاه علم و هنر به مناسبت هفته دولت، پیام تبریکی به دولت چهاردهم و دکتر مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور منتخب ایران، ارسال کرد و بر اهمیت همکاری میان دولت و دانشگاه‌ها برای توسعه کشور تأکید نمود. وی همچنین با تبریک روز کارمند به کارکنان دانشگاه، از تلاش‌های آنان در پیشبرد اهداف آموزشی و پژوهشی قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، «دکتر محمد حسین طالبی» رئیس دانشگاه، به مناسبت فرا رسیدن هفته دولت پیام تبریکی صادر کرد. وی در این پیام با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای بزرگوار دولت، به ویژه شهیدان رجایی و باهنر، هفته دولت را به تمامی دولتمردان، به ویژه دولت چهاردهم و دکتر مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور منتخب کشور ایران، تبریک گفت. وی ضمن آرزوی موفقیت برای دولت جدید در تحقق برنامه‌ها و اهداف پیش‌رو، ابراز امیدواری کرد که دولت چهاردهم با تکیه بر آرمان‌های انقلاب اسلامی و اتکا به توانمندی‌های ملی، بتواند در مسیر ارتقاء سطح معیشت و رفاه مردم، توسعه پایدار کشور، و تقویت جایگاه ایران در عرصه‌های بین‌المللی گام‌های موثری بردارد.

دکتر طالبی در ادامه پیام خود، به نقش بی‌بدیل دولت در پیشبرد امور کشور اشاره کرده و اظهار داشت: "هفته دولت فرصتی مغتنم است تا دستاوردهای دولت و خدمات ارزشمندی که به مردم ارائه می‌شود، مورد بررسی و تقدیر قرار گیرد." وی با تاکید بر اهمیت تعامل سازنده میان دانشگاه‌ها و دولت در تحقق اهداف علمی، پژوهشی و اجرایی کشور، خواستار تقویت این همکاری‌ها شد و افزود: "دانشگاه‌ها به عنوان موتور محرک توسعه کشور، نقش مهمی در تربیت نیروی انسانی متخصص و تولید دانش و فناوری ایفا می‌کنند. ما امیدواریم که در دولت جدید، توجه بیشتری به حمایت از دانشگاه‌ها و مراکز علمی و پژوهشی معطوف شود."

رئیس دانشگاه علم و هنر در بخش دیگری از این پیام، ضمن تبریک روز کارمند به تمامی کارمندان این دانشگاه، از تلاش‌ها و زحمات شبانه‌روزی آنان قدردانی کرد. وی تصریح کرد: "کارمندان، ستون‌های اصلی و پشتوانه‌های استوار هر سازمانی هستند. در دانشگاه علم و هنر نیز، کارکنان متعهد و پرتلاش ما نقش بسزایی در تحقق اهداف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دارند. آنان با احساس مسئولیت و وجدان کاری مثال‌زدنی، همواره در مسیر ارتقای کیفیت خدمات آموزشی و اداری تلاش کرده و باعث شده‌اند که دانشگاه ما به یکی از دانشگاه‌های برتر کشور تبدیل شود."

دکتر طالبی همچنین به اهمیت نیروی انسانی در موفقیت و پیشرفت دانشگاه اشاره کرد و خاطرنشان ساخت که نیروی انسانی توانمند و کارآمد، اساسی‌ترین سرمایه هر مجموعه است. وی افزود: "ما معتقدیم که آینده روشن دانشگاه علم و هنر، به همت و تلاش کارمندان خدوم و اعضای هیئت علمی بستگی دارد و این تلاش‌ها باید با تداوم همبستگی، هم‌افزایی و روحیه همکاری و تعامل سازنده، به سوی دستاوردهای بزرگ‌تر سوق داده شود."

وی در پایان با آرزوی توفیق برای دولت جدید و ابراز امیدواری نسبت به تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی در سایه همدلی و همکاری همه نهادها و سازمان‌ها، تاکید کرد که هفته دولت فرصتی است تا همگی برای خدمت بیشتر به مردم و ارتقای سطح زندگی آنان، تجدید عهد کنند. وی خاطرنشان کرد: "تلاش برای ساختن ایرانی آباد، آزاد و سربلند، هدفی است که همه ما باید به آن پایبند باشیم و امیدواریم که با همراهی و تلاش جمعی، بتوانیم به این اهداف مقدس نزدیک‌تر شویم."