به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، ابوالفضل شاهینی، دانشجوی زیست فناوری دانشگاه علم و هنر، با کسب مدال برنز در مسابقات انتخابی تیم ملی موی تای، موفق شد سهمیه حضور در اردوی تیم ملی را به دست آورد.

در مسابقات انتخابی تیم ملی موی تای که در تاریخ ۵ و ۶ مرداد ۱۴۰۳ در تهران برگزار شد، ابوالفضل شاهینی در وزن -۷۱ کیلوگرم بزرگسالان به مصاف حریفان خود رفت و با تلاش و پشتکار فراوان، موفق به کسب مدال برنز شد. این موفقیت، او را به عنوان سومین ورزشکار یزدی راه یافته به اردوی تیم ملی موی تای برای شرکت در مسابقات المپیک آسیایی (ایندورگیمز) معرفی کرد.

شاهینی که دانشجوی رشته زیست فناوری در دانشگاه علم و هنر است، با این موفقیت افتخار بزرگی را نصیب دانشگاه و استان یزد کرد. وی با دعوت به اردوی تیم ملی، فرصت حضور در رویدادهای مهم پیش رو را پیدا کرده و امیدوار است بتواند با تلاش و تمرین مستمر، به موفقیت‌های بیشتری دست یابد.

دانشگاه علم و هنر ضمن تبریک این موفقیت ارزشمند به ابوالفضل شاهینی، برای وی در ادامه مسیر ورزشی‌اش آرزوی موفقیت روزافزون دارد. این موفقیت ارزنده، نشانه‌ای از استعداد و تلاش‌های پیوسته این دانشجوی موفق دانشگاه علم و هنر است که توانسته است در رقابت‌های ملی جایگاه ارزشمندی کسب کند.