رئیس دانشگاه علم و هنر، در پیامی به مناسبت روز خبرنگار، از تلاش‌های صادقانه و مسئولانه اصحاب رسانه در اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی به جامعه قدردانی کرد. وی ضمن تبریک این روز، برای خبرنگاران آرزوی موفقیت و سلامتی کرد.

در متن این پیام تبریک آمده است:

با سلام و احترام

روز خبرنگار، یادآور جایگاه رفیع و تأثیرگذار خبرنگاران در جامعه است؛ آنانی که با قلم خود، حقایق را روشن کرده و بیداری و آگاهی را به ارمغان می‌آورند. این روز فرصتی است تا از تلاش‌های بی‌وقفه و خستگی‌ناپذیر شما اصحاب رسانه که با صداقت و مسئولیت‌پذیری، در مسیر اطلاع‌رسانی صحیح و آگاهی‌بخشی به جامعه گام برمی‌دارید، قدردانی کنیم.

خبرنگاری نه تنها یک حرفه، بلکه رسالتی ارزشمند است که با مسئولیت‌پذیری و عشق به حقیقت، در خدمت جامعه قرار می‌گیرد. شما خبرنگاران عزیز، با تکیه بر اصول اخلاق حرفه‌ای، صدای مردم را به گوش مسئولین می‌رسانید و در ترویج عدالت، شفافیت و آگاهی نقش بی‌بدیلی دارید.

این روز را به شما و همه‌ی خبرنگاران تلاشگر تبریک عرض نموده و آرزوی سلامتی، موفقیت و پیروزی در مسیر پرافتخار اطلاع‌رسانی را برایتان دارم. امیدوارم که همواره در سایه الطاف الهی، در انجام وظایف خود موفق و سربلند باشید.

با آرزوی توفیقات روزافزون

محمدحسین طالبی