سیزدهمین دوره مشاوره انتخاب رشته این دانشگاه همزمان با اعلام نتایج کنکور سراسری با هدف کاهش دغدغه داوطلبان و خانواده‌ها، توسط مشاورین برجسته و اساتید مجرب استان یزد برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، «دکتر محمد حسین طالبی» رئیس دانشگاه علم و هنر، ضمن تبریک چهل و چهارمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی، اعلام کرد که دانشگاه علم و هنر در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی خود، همزمان با اعلام نتایج کنکور سراسری توسط سازمان سنجش، برای سیزدهمین سال متوالی اقدام به برگزاری مشاوره انتخاب رشته می‌نماید.

دکتر طالبی با اشاره به تأخیر اعلام نتایج کنکور سراسری، گفت: دانشگاه علم و هنر به منظور کاهش دغدغه خانواده‌ها و داوطلبان و تسهیل فرآیند انتخاب رشته، مشاوره‌هایی با همکاری مشاورین برجسته استان و اساتید مجرب و متعهد برگزار خواهد کرد. این مشاوره‌ها به صورت گروهی و انفرادی و با حضور مشاوران تراز اول استان انجام خواهد شد.

وی افزود: دانشگاه علم و هنر توانسته با تجربه چندین ساله خود، علاوه بر دانش‌آموزان استان یزد، داوطلبان کنکور دیگر مناطق را نیز به مرکز مشاوره خود جذب کند. در این مشاوره‌ها، داوطلبان به صورت دقیق و جامع با رشته‌ها و فرصت‌های تحصیلی آشنا می‌شوند.

دکتر طالبی در ادامه گفت: دانشگاه علم و هنر به منظور تسهیل در انتخاب رشته داوطلبان، کارگاه‌های آموزشی فصلی و منظم با همکاری تخصصی مرکز مشاوره علم و هنر برگزار می‌کند. این کارگاه‌ها به بحث و بررسی مسائل مورد ابتلا مشاوران تحصیلی و ارائه راهکارهای عملیاتی می‌پردازند. همچنین، کارگاه‌های رشته‌شناسی با حضور اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه برگزار خواهد شد.

وی همچنین افزود: به منظور آشنایی بیشتر داوطلبان با تغییرات و موضوعات جدید انتخاب رشته، دانشگاه علم و هنر با دعوت از مسئولین سازمان سنجش آموزش کشور، کارگاه‌های آموزشی حضوری و آنلاین برای داوطلبان کنکور و خانواده‌های ایشان برگزار می‌کند. این کارگاه‌ها با استقبال بسیار خوبی مواجه شده‌اند.

متقاضیان جهت ثبت نام و نوبت‌دهی برای مشاوره می‌توانند از طریق وب سایت دانشگاه علم و هنر به آدرس www.sau.ac.ir مراجعه کنند و جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تماس‌های 38264099-035 و 38264097-035 تماس حاصل نمایند.