دکتر محمدحسین طالبی، رئیس دانشگاه علم و هنر، در پیامی سالروز تشکیل جهاد دانشگاهی را به تمامی جهادگران تبریک گفت و این نهاد را یکی از ارکان اصلی توسعه علمی و فناوری کشور دانست. وی با اشاره به نقش مؤثر جهاد دانشگاهی در تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد، بر اهمیت همکاری‌های مشترک دانشگاه علم و هنر و جهاد دانشگاهی در راستای ارتقای سطح علمی استان یزد تاکید کرد.

وی افزود: "جهاددانشگاهی، به عنوان نهادی پیشرو در زمینه علمی و فرهنگی، همواره با اتکا به دانش، تخصص و تعهد نخبگان و اساتید خود، توانسته است به مشکلات جامعه با رویکردی علمی و مبتنی بر نظام مدیریتی کارآمد پاسخ دهد. این نهاد انقلابی، از نیروی انسانی متخصص و متعهدی بهره می‌برد که عنوان جهادگر را برای خود انتخاب کرده‌اند؛ فعالیت تخصصی در زمان کم و امکانات محدود با کیفیت مثال‌زدنی، در شرایطی که دغدغه‌ای جز انجام خدمت ندارند، عنوان جهادگر را زیبنده کارکنان این نهاد کرده است."

دکتر طالبی در این پیام گفت: "جهاد دانشگاهی با تکیه بر دانش و اندیشه جوانان این مرز و بوم، نقش بسزایی در تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد ایفا کرده است. این نهاد انقلابی با رویکردی مسئله‌محور، همواره در تلاش بوده است تا پاسخگوی نیازهای جامعه و صنعت باشد. دانشگاه علم و هنر نیز به عنوان یکی از دانشگاه‌های برتر استان یزد، همواره در پی گسترش همکاری‌های علمی و پژوهشی با نهادهای علمی و تحقیقاتی کشور از جمله جهاد دانشگاهی بوده است."

دکتر طالبی در پایان پیام خود، ضمن تبریک مجدد سالروز تشکیل جهاد دانشگاهی، برای تمامی جهادگران آرزوی موفقیت و سربلندی کرد و گفت: "ضمن تبریک مجدد این روز به تمام تلاشگران جهاددانشگاهی و قدردانی از زحمات و تلاش‌های جهادگرانه آنان در پیشبرد سیاست‌های عالی نظام مقدس جمهوری اسلامی، به ویژه در رفع نیازهای کشور در حوزه‌های مختلف علمی، توفیقات روزافزون جهادگران را در ایفای موثر رسالت‌های خطیر کاری از درگاه ایزد منان مسئلت دارم."