به مناسبت سالروز تشکیل جهاددانشگاهی، مدیران جهاددانشگاهی یزد و دانشگاه علم و هنر با حضور در گلزار شهدای خلدبرین یزد به مقام شهدا به ویژه شهید جهاددانشگاهی، حسینعلی شمسی پور ادای احترام کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، در آستانه سالروز تشکیل جهاددانشگاهی، جمعی از مدیران و روسای سازمان جهاددانشگاهی استان یزد و دانشگاه علم و هنر با حضور در گلزار شهدای خلدبرین یزد، به مقام شامخ شهدا به ویژه شهید جهاددانشگاهی، حسینعلی شمسی پور ادای احترام کردند.

این مراسم معنوی با هدف تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا و پاسداشت مقام والای شهیدان، به ویژه شهدای جهادگر برگزار شد. شرکت‌کنندگان با نثار شاخه گل و قرائت فاتحه، یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی را گرامی داشتند.

شهید حسینعلی شمسی پور، از چهره‌های شاخص جهاددانشگاهی و از مبارزان انقلابی بود که نقش مهمی در پیروزی انقلاب اسلامی و حفظ دستاوردهای آن ایفا کرد.

لازم به ذکر است که جهاددانشگاهی به عنوان یکی از نهادهای انقلابی، همواره در راستای تحقق اهداف انقلاب اسلامی و خدمت‌رسانی به مردم تلاش کرده است.