به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، به مناسبت سالروز تاسیس جهاددانشگاهی، جلسه هفتگی تفسیر قرآن آیت الله حاج شیخ محمدرضا ناصری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد، این هفته با حضور مدیران ارشد استان در این دانشگاه برگزار شد.

آیت الله ناصری در این نشست به تفسیر آیاتی از سوره انبیا درخصوص شکستن بت‌ها به دست حضرت ابراهیم(ع) پرداخت و توضیحاتی پیرامون ظلم حکومت‌های جور و استبداد زمانه ایراد کرد.

گفتنی است جلسات تفسیر قرآن نماینده ولی فقیه در استان یزد به صورت هفتگی و با حضور مدیران ارشد ادارات و نهادها در نخستین روز هر هفته به میزبانی یکی از ادارات و نهادهای استان برگزار می‌شود.