شرکت توسعه و فناوری صنعت طلا، مستقر در مرکز پیش رشد دانشگاه علم و هنر، با حضور در نمایشگاه طلا و جواهر اصفهان، ضمن معرفی دستاوردها و خدمات خود، عنوان غرفه برتر را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، شرکت توسعه و فناوری صنعت طلا، یکی از شرکت های مستقر در مرکز پیش رشد این دانشگاه، با حضور در بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی طلا، جواهر، نقره، سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی و صنایع وابسته اصفهان (Goldex2024) در محل نمایشگاه های بین المللی اصفهان برگزار گردید، به ارائه دستاوردها و محصولات خود پرداخت.

این نمایشگاه که به عنوان یکی از تخصصی ترین رویدادهای صنعت طلا و جواهر ایران شناخته می شود، فرصتی را برای فعالان این عرصه فراهم می آورد تا ضمن معرفی آخرین نوآوری ها و محصولات خود، با همکاران و مشتریان خود تعامل و تبادل نظر داشته باشند.

حضور 140 غرفه از استان های مختلف کشور و همچنین نمایندگان از کشور ایتالیا و هیئت های تجاری از کشورهای ارمنستان، پاکستان، افغانستان، روسیه و امارات، بر غنای این رویداد افزوده بود.

دکتر علی کریمی، مدیر مرکز توسعه و فناوری صنعت طلا، با اشاره به اهمیت این نمایشگاه در ارتقای سطح دانش و تبادل فناوری در صنعت طلا و جواهر کشور، گفت: "با توجه به حضور متخصصان، کارگاه داران و هیئت های تجاری خارجی در این نمایشگاه، شرکت توسعه و فناوری صنعت طلا فرصتی را برای معرفی دستاوردها و خدمات خود به مخاطبان این حوزه بدست آورد که با استقبال بسیار خوبی از سوی بازدیدکنندگان مواجه شد."

وی در ادامه افزود: "در این نمایشگاه، ضمن برگزاری جلسات B2B با شرکت های فعال در این حوزه، زمینه های لازم برای همکاری های مشترک و ارائه خدمات فناورانه به آنها فراهم گردید."

از دیگر دستاوردهای حضور این شرکت در نمایشگاه Goldex2024، می توان به جذب نمایندگان توزیع عمده ابزارآلات و خدمات طلا سازی در سطح ایران و کشورهای منطقه اشاره کرد.

حضور و استقبال دانشجویان رشته طلا و جواهر دانشگاه علم و هنر از غرفه این شرکت، یکی از نکات جالب توجه این رویداد بود. این امر نشان دهنده انگیزه و پتانسیل این دانشجویان برای ورود به عرصه کارآفرینی و نوآوری در حوزه طلا و جواهر است.

در پایان این رویداد، با توجه به ارائه محصولات و خدمات نوآورانه، از شرکت توسعه و فناوری صنعت طلای به عنوان یکی از غرفه های برتر نمایشگاه Goldex2024 تقدیر و تندیس یادبود نمایشگاه به ایشان اهدا گردید.

این موفقیت، بار دیگر نشان دهنده تعهد و تلاش دانشگاه علم و هنر در راستای حمایت از ایده های نوآورانه و فناورانه و همچنین کمک به رشد و شکوفایی شرکت های دانش بنیان در این دانشگاه است.