در نوبت دوم کنکور سراسری گروه علوم تجربی که امروز در دانشگاه علم و هنر یزد برگزار شد، شاهد برگزاری آزمونی آرام و بدون استرس برای داوطلبان بودیم. مسئولان این دانشگاه با فراهم کردن تمهیدات لازم، فضایی مناسب را برای داوطلبان این آزمون فراهم کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، صبح امروز جمعه 22 تیرماه 1403 آزمون نوبت دوم کنکور سراسری گروه آزمایشی علوم تجربی در این دانشگاه با حضور داوطلبان و در فضایی آرام و بدون استرس به نحو احسن برگزار شد.

مجید برومند، مسئول برگزاری آزمون در این دانشگاه، در گفتگو با روابط عمومی، ضمن ابراز خرسندی از برگزاری موفق این آزمون، اظهار داشت: "از ماه‌ها قبل برای برگزاری هرچه بهتر این آزمون برنامه‌ریزی دقیق و جامعی انجام شد و تمام تلاش خود را به کار بستیم تا داوطلبان در فضایی آرام و بدون استرس به رقابت بپردازند."

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در این راستا، گفت: "فضای مناسب آزمون، تهویه مطبوع، نور کافی، حضور عوامل مجرب و کارآزموده، توزیع به موقع و کافی اقلام مورد نیاز داوطلبان و برقراری نظم و انضباط از جمله اقداماتی بود که برای رفاه حال داوطلبان و برگزاری هرچه بهتر این آزمون در نظر گرفته شده بود."

برومند در ادامه افزود: "خوشبختانه با تلاش‌ها و پیگیری‌های انجام شده، آزمون بدون هیچ مشکلی برگزار شد و از بازخوردهای داوطلبان نیز می‌توان نتیجه گرفت که آنها از شرایط برگزاری آزمون رضایت داشتند."

مسئول برگزاری آزمون دانشگاه علم و هنر در پایان ضمن قدردانی از زحمات تمامی عوامل دست‌اندرکار در برگزاری این آزمون، ابراز امیدواری کرد که داوطلبان این دانشگاه با تلاش و پشتکاری که در طول دوران تحصیل خود داشته‌اند، در این آزمون نیز موفق عمل کرده باشند و به نتیجه دلخواه خود دست پیدا کنند.

دانشگاه علم و هنر با سابقه درخشان در برگزاری آزمون‌های مختلف، بار دیگر تعهد خود را به برگزاری آزمون‌هایی آرام و بدون استرس برای داوطلبان نشان داد و امیدوار است که این عزیزان در این آزمون نیز  مثل سایر آزمون‌ها،  موفق عمل کرده باشند و به نتیجه دلخواه خود دست پیدا کنند.

گفتنی است نوبت دوم کنکور سراسری سال 1403 در گروه‌های آزمایشی ریاضی و فنی، علوم انسانی، هنر، زبان‌های خارجی و علوم تجربی در روزهای پنجشنبه و جمعه 21 و 22 تیرماه برگزار شد.