دانشگاه علم و هنر یزد میزبان نوبت دوم آزمون سراسری سال 1403 در روزهای پنجشنبه و جمعه 21 و 22 تیرماه خواهد بود. داوطلبان گروه‌های آزمایشی مختلف در نوبت‌ صبح به رقابت می‌پردازند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، دانشگاه علم و هنر به عنوان یکی از مراکز معتبر آموزشی در استان یزد، بار دیگر افتخار میزبانی از داوطلبان نوبت دوم آزمون سراسری سال 1403 را در روزهای پنجشنبه و جمعه 21 و 22 تیرماه بر عهده دارد.

بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده، در این دانشگاه داوطلبان گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و صبح روز پنجشنبه 21 تیرماه به رقابت خواهند پرداخت. همچنین، داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی صبح روز جمعه 22 تیرماه در این آزمون شرکت خواهند کرد.

در داننشگاه علم و هنر آزمون‌ها در دو نوبت صبح و بعد از ظهر برگزار می‌شوند. زمان شروع آزمون‌ها در نوبت صبح ساعت 8:00 و در نوبت بعد از ظهر ساعت 14:30 تعیین شده است. همچنین، درب حوزه‌های امتحانی در نوبت صبح رأس ساعت 7:30 بسته می‌شود. از داوطلبان خواسته می‌شود که با توجه به این زمان‌بندی‌ها در محل حوزه‌های امتحانی حضور به موقع داشته باشند.

دانشگاه علم و هنر یزد با افتخار و بهره‌گیری از امکانات پیشرفته، تمامی تلاش خود را برای فراهم آوردن شرایط مناسب جهت برگزاری این آزمون مهم به کار خواهد گرفت.