در نشست صمیمی مدیرکل حراست جهاددانشگاهی با مسئولان سازمان جهاددانشگاهی استان یزد و دانشگاه علم و هنر، بر حفظ امنیت و صیانت از دستاوردها و همکاری و تعامل در این زمینه تاکید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، در نشستی صمیمی که روز سه‌شنبه 19 تیرماه 1403 با حضور دکتر سیدیوسف حسینی، مدیرکل حراست جهاددانشگاهی، مسئولین سازمان جهاددانشگاهی استان یزد و دانشگاه علم و هنر در سالن جلسات سازمان جهاددانشگاهی استان یزد برگزار شد، طرفین در خصوص مسائل مختلف مربوط به حراست و امنیت این دو مجموعه آموزشی و پژوهشی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

در این نشست، حسینی ضمن تاکید بر ضرورت حفظ امنیت و صیانت از دستاوردهای جهاددانشگاهی در استان یزد گفت: "حراست جهاددانشگاهی باید با هوشیاری و دقت و با استفاده از تمام امکانات و تجهیزات خود، از محیط‌های آموزشی و پژوهشی این نهاد در برابر هرگونه تهدید و خطری محافظت کند."

وی همچنین بر لزوم همکاری و تعامل بین حراست جهاددانشگاهی، سازمان جهاددانشگاهی استان یزد و دانشگاه علم و هنر در این زمینه تاکید کرد و گفت: "این سه مجموعه باید با یکدیگر هم‌فکری و همکاری داشته باشند تا بتوانند امنیت و آرامش را برای دانشجویان، اساتید و کارکنان خود فراهم کنند."

در ادامه این نشست، مسئولین سازمان جهاددانشگاهی استان یزد و دانشگاه علم و هنر به ارائه گزارش عملکرد خود  پرداختند و همچنین به بیان چالش‌ها و مشکلات خود در این زمینه اشاره کردند.

در پایان این نشست، طرفین بر ادامه همکاری و تعامل خود در زمینه حراست و امنیت تاکید کردند و ابراز امیدواری نمودند که با تلاش و همدلی یکدیگر، بتوانند محیطی امن و آرام برای جهاددانشگاهی فراهم کنند.