دانشجویان پسر گروه حقوق دانشگاه علم و هنر یزد به منظور آشنایی با سیستم قضایی و نحوه اجرای قوانین، از زندان شماره ۲ یزد و مرکز مراقبت الکترونیک این استان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، دانشجویان پسر گروه آموزشی حقوق دانشگاه علم و هنر اخیراً بازدیدی از زندان شماره ۲ یزد و مرکز مراقبت الکترونیک این استان انجام دادند. این بازدید به منظور آشنایی بیشتر دانشجویان با سیستم قضایی و نحوه اجرای قوانین در کشور صورت گرفت.

در این بازدید، دانشجویان با شرایط و امکانات زندان شماره ۲ یزد آشنا شدند و از نزدیک با چالش‌ها و مشکلات مرتبط با مدیریت زندان و همچنین فرآیندهای حقوقی مرتبط با زندانیان آشنا شدند. همچنین، بازدید از مرکز مراقبت الکترونیک استان یزد (پا بند الکترونیکی) فرصت مناسبی را برای دانشجویان فراهم کرد تا با نحوه عملکرد این سیستم و نقش آن در کنترل و نظارت بر زندانیان آشنا شوند.

این بازدید که با هماهنگی و همکاری مقامات قضایی و زندان انجام شد، فرصتی بود برای دانشجویان تا از نزدیک با ابعاد مختلف حقوق کیفری و اجرایی در سیستم قضایی ایران آشنا شوند و تجربیات عملی را به دانش نظری خود اضافه کنند. این گونه بازدیدها نه تنها باعث افزایش دانش حقوقی دانشجویان می‌شود، بلکه به آنها کمک می‌کند تا در آینده با دیدی جامع‌تر و واقع‌بینانه‌تر وارد حوزه‌های مختلف حقوقی شوند.