دومین کارگاه هوش مصنوعی دانشگاه علم و هنر با حضور و استقبال گرم اعضای هیئت علمی دانشگاه بم به منظور آشنایی با مفاهیم و کاربردهای هوش مصنوعی و ابزارهای آن برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، دومین کارگاه هوش مصنوعی از نظریه تا کاربرد با همت مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه علم و هنر در روز یازدهم تیرماه ۱۴۰۳ برگزار شد. هدف از برگزاری این کارگاه، آشنایی با مفاهیم هوش مصنوعی، بررسی پیامدهای آن در آینده نزدیک و معرفی ابزارهای هوش مصنوعی و نحوه استفاده از آنها بود.

در این کارگاه که با استقبال گرم اعضای هیئت علمی دانشگاه بم همراه بود، مباحث مختلفی از جمله تاریخچه هوش مصنوعی، انواع هوش مصنوعی، کاربردهای هوش مصنوعی در حوزه‌های مختلف، چالش‌های پیش روی هوش مصنوعی و اخلاق هوش مصنوعی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین در این کارگاه، ابزارهای مختلف هوش مصنوعی معرفی شده و نحوه استفاده از آنها به صورت عملی آموزش داده شد.

مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه علم و هنر در نظر دارد در آینده نیز کارگاه‌های آموزشی دیگری در حوزه هوش مصنوعی برگزار کند.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و آگاهی از زمان برگزاری کارگاه‌های آینده می‌توانند با مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه علم و هنر تماس بگیرند.