مصاحبه داوطلبان دکتری دانشگاه علم و هنر یزد برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ از ۱۲ تیر۱۴۰۳ برای رشته‌های گردشگری و روانشناسی به صورت حضوری آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، مصاحبه داوطلبان دوره دکتری سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ دانشگاه علم و هنر یزد از امروز سه‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۳ در رشته گردشگری آغاز شد. این مصاحبه‌ها به صورت حضوری در محل دانشگاه علم و هنر یزد برگزار می‌شود و شامل رشته‌های گردشگری (کد رشته ۲۴۷۹) و روانشناسی (کد رشته ۱۹۷۲) است.

داوطلبانی که بر اساس نمرات آزمون کتبی و بررسی سوابق علمی و پژوهشی موفق به کسب حد نصاب شده‌اند، برای شرکت در این مرحله دعوت شده‌اند. این داوطلبان باید در تاریخ و ساعت مشخص شده توسط داوطلب در پرتال کارانت به آدرس portal.sau.ac.ir، در محل دانشگاه علم و هنر یزد حضور می یابند.

در این مرحله از پذیرش، بعد از بررسی سوابق علمی و پژوهشی داوطلبان، مصاحبه‌های علمی توسط اساتید مجرب رشته‌های مربوطه انجام می‌شود. داوطلبان باید در زمان مصاحبه مدارک مورد نیاز، از جمله کارت ملی، شناسنامه، کارت دانشجویی و مدارک تحصیلی خود را به همراه داشته باشند.

برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت آخرین اطلاعیه‌ها، داوطلبان می‌توانند به وب سایت دانشگاه به آدرس sau.ac.ir مراجعه کنند یا با معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تماس بگیرند. توصیه می‌شود داوطلبان برای حضور در مصاحبه، آمادگی کامل داشته باشند و سوابق علمی و پژوهشی خود را به طور کامل ارائه دهند.

دانشگاه علم و هنر یزد یکی از دانشگاه‌های معتبر و شناخته شده در کشور است و پذیرش در دوره دکتری این دانشگاه از طریق رقابت علمی و بررسی دقیق سوابق داوطلبان انجام می‌شود.