به منظور آشنایی با سیستم قضایی و اصلاحی کشور، گروهی از دانشجویان دختر رشته حقوق دانشگاه علم و هنر از زندان شماره ۲ یزد و زندان سما (مرکز مراقبت الکترونیک استان یزد) بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، در راستای آشنایی با سیستم قضایی و اصلاحی کشور، گروهی از دانشجویان دختر رشته حقوق دانشگاه علم و هنر از زندان شماره ۲ یزد و زندان سما (مرکز مراقبت الکترونیک استان یزد) بازدید کردند.

این بازدید که با هماهنگی و همکاری معاون محترم دادستان عمومی و انقلاب یزد، جناب آقای دکتر نعیمی‌نژاد، و همراهی استاد سیدبهادر بهادری و سرکار خانم کریمی، کارشناس محترم گروه حقوق دانشگاه علم و هنر، صورت گرفت، فرصتی ارزشمند برای دانشجویان بود تا با جنبه‌های عملی سیستم قضایی و اصلاحی کشور آشنا شوند.

در جریان این بازدید، دانشجویان از نزدیک با فرآیندهای اصلاح و تربیت زندانیان، نحوه مدیریت و کنترل زندان‌ها و همچنین سیستم‌های الکترونیکی پا بند آشنا شدند. این تجربه میدانی به آنها کمک کرد تا درک عمیق‌تری از چالش‌ها و فرصت‌های موجود در این حوزه به دست آورند و اطلاعات تئوری خود را با مشاهدات واقعی پیوند دهند.

جناب آقای دکتر نعیمی‌نژاد در این بازدید، ضمن ارائه توضیحات جامعی در خصوص نقش دستگاه قضایی در نظارت بر زندان‌ها، بر اهمیت استفاده از فناوری‌های نوین در مدیریت زندانیان تأکید کردند. ایشان بیان داشتند که استفاده از این فناوری‌ها می‌تواند به ارتقای امنیت زندان‌ها، کاهش هزینه‌ها و همچنین بهبود شرایط زندگی زندانیان کمک شایانی کند.

بازدید دانشجویان از زندان‌های یزد، تجربه‌ای ارزشمند و آموزنده برای آنها بود که دیدگاه عمیق‌تری نسبت به سیستم قضایی و اصلاحی کشور به آنها ارائه کرد.

این بازدید در راستای برنامه‌های دانشگاه علم و هنر برای ارتقای دانش و آگاهی دانشجویان و همچنین ایجاد ارتباط بین دانشگاه و دستگاه‌های اجرایی صورت گرفته است.

انجمن علمی حقوق و جناب آقای دکتر مزیدی مدیر گروه آموزشی این رشته در تدارک و برگزاری این بازدید نقش موثری داشتند و از زحمات ایشان تقدیر و تشکر می‌شود.