نشست هم‌اندیشی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علم و هنر با حضور دکتر حامد فلاح تفتی و اعضای هیات علمی دانشکده هنر و معماری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، در راستای برنامه‌های معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه برای ارتقای سطح کیفی فعالیت‌های پژوهشی و افزایش فعالیت‌های دانشجویی، نشست هم‌اندیشی با حضور «دکتر حامد فلاح تفتی»، معاون پژوهش و فناوری، و اعضای هیات علمی دانشکده هنر و معماری برگزار شد.

در این نشست، دکتر فلاح تفتی بر اهمیت پژوهش و نوآوری در ارتقای جایگاه دانشگاه تأکید کرد و بر لزوم هم‌افزایی و همکاری اعضای هیات علمی در این زمینه تاکید نمود. وی از اعضای هیات علمی خواست تا با ارائه ایده‌ها و راهکارهای خود، در ارتقای سطح کیفی فعالیت‌های پژوهشی و افزایش فعالیت‌های دانشجویی مشارکت فعال داشته باشند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه همچنین به اهمیت نقش دانشجویان در فعالیت‌های پژوهشی اشاره کرد و از اعضای هیات علمی خواست تا با تشویق و حمایت از دانشجویان، زمینه‌ساز مشارکت بیشتر آنان در پروژه‌های پژوهشی و نوآورانه باشند. این نشست با تبادل نظر و پیشنهادات اعضای هیات علمی به پایان رسید و مقرر شد که این گونه جلسات به صورت دوره‌ای برگزار شود.