در نشستی صمیمی، اعضای سازمان جهاددانشگاهی یزد و دانشگاه علم و هنر با حجت الاسلام و المسلمین صانعی، امام جمعه جدید شهر اشکذر دیدار و گفتگو کردند. در این دیدار، طرفین در خصوص راه‌های توسعه همکاری‌های مشترک برای احیای توانمندی‌ها و فعالیت مجدد دانشگاه علم و هنر بحث و تبادل نظر کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، در نشستی صمیمی، اعضای سازمان جهاددانشگاهی یزد و دانشگاه علم و هنر با حجت الاسلام و المسلمین صانعی، امام جمعه جدید شهر اشکذر دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار، دکتر محمد حسین طالبی، رئیس دانشگاه علم و هنر، ضمن تبریک انتصاب حجت الاسلام و المسلمین صانعی به امامت جمعه شهر اشکذر، گزارشی از فعالیت‌های گذشته و برنامه‌های آینده این دانشگاه ارائه کرد.

طالبی با اشاره به ظرفیت‌ها و امکانات موجود در دانشگاه علم و هنر، اظهار امیدواری کرد که با همکاری مردم و مسئولان، این دانشگاه در آینده‌ای نزدیک به جایگاه واقعی خود دست یابد.

وی همچنین بر تعهد این دانشگاه به توسعه علم و دانش و تربیت نسلی متعهد و متخصص تأکید کرد.

در ادامه این دیدار، حجت الاسلام و المسلمین صانعی، امام جمعه اشکذر، از تلاش‌های سازمان جهاددانشگاهی یزد و دانشگاه علم و هنر در طول دو دهه گذشته قدردانی کرد.

وی با بیان اینکه این دانشگاه نقش مهمی در توسعه فرهنگی و علمی شهرستان اشکذر ایفا کرده است، بر لزوم احیای توانمندی‌ها و فعالیت مجدد این دانشگاه تأکید کرد.

در این دیدار، طرفین در خصوص راه‌های توسعه همکاری‌های مشترک بحث و تبادل نظر کردند.

امید است با همدلی و همکاری مسئولان و مردم، شاهد پیشرفت روزافزون دانشگاه علم و هنر و نقش‌آفرینی بیشتر آن در عرصه‌های علمی و فرهنگی شهرستان اشکذر باشیم.