دانشگاه علم و هنر به مناسبت عید غدیر خم و انتخابات ریاست جمهوری، بسته‌های فرهنگی را به دانشجویان اهدا کرد. این بسته‌ها با هدف ترویج فرهنگ غدیر و تشویق دانشجویان به مشارکت در انتخابات توزیع شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، در حرکتی نمادین و فرهنگی، همزمان با عید سعید غدیر خم و در آستانه برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، دانشجویی فرهنگی دانشگاه علم و هنر اقدام به توزیع بسته‌های فرهنگی میان دانشجویان حاضر در جلسه امتحان کرد.

این بسته‌های فرهنگی با هدف ترویج فرهنگ غدیر و تشویق دانشجویان به حضور فعال در انتخابات ریاست جمهوری توزیع شد. در حاشیه این مراسم، دکتر کاظمی، معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علم و هنر، ضمن تبریک عید غدیر خم، اظهار داشت: "عید غدیر خم، عید ولایت و امامت است و چه نیکویی که در این روز مبارک، شاهد حضور پرشور مردم در انتخابات ریاست جمهوری باشیم. رای هر فرد، گامی در جهت تعیین سرنوشت کشور است و امیدوارم دانشجویان با حضور فعال در این انتخابات، سهیم در رقم زدن آینده‌ای روشن برای ایران اسلامی باشند."

این اقدام نمادین دانشگاه علم و هنر نشان از اهمیت ویژه‌ای است که این دانشگاه به ترویج فرهنگ دینی و مشارکت سیاسی دانشجویان می‌دهد.