در راستای آشنایی با فعالیت‌ها و نقش کانون وکلای دادگستری، دانشجویان رشته حقوق دانشگاه علم و هنر از این نهاد در استان یزد بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، در راستای آشنایی دانشجویان با وظایف و فعالیت‌های کانون وکلای دادگستری و نقش آن در نظام حقوقی کشور، گروهی از دانشجویان رشته حقوق دانشگاه علم و هنر از این نهاد در استان یزد بازدید کردند.

در این بازدید که با استقبال دانشجویان همراه بود، بازدیدکنندگان از بخش‌های مختلف کانون وکلای دادگستری استان یزد دیدن کرده و با وظایف و فعالیت‌های مختلف وکلای دادگستری آشنا شدند.

مسئولان کانون وکلای دادگستری استان یزد در این بازدید ضمن تشریح وظایف و رسالت کانون وکلای دادگستری، به بیان چگونگی اخذ پروانه وکالت و شرایط لازم برای ورود به این حرفه پرداختند.

دانشجویان نیز در این بازدید فرصتی برای پرسش و پاسخ با وکلای دادگستری و مسئولان کانون داشتند و از نزدیک با چالش‌ها و فرصت‌های شغلی وکالت آشنا شدند.

این بازدید که به همت انجمن علمی حقوق دانشگاه علم و هنر برگزار شد، مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت و آنها از این طریق با ابعاد مختلف فعالیت‌های کانون وکلای دادگستری و نقش آن در دستگاه قضایی آشنا شدند.