دانشجوی دانشگاه علم و هنر، در سومین همایش بین‌المللی انجمن علمی باستان‌شناسی ایران به پاس فعالیت‌های ارزشمند در زمینه حفاظت از آب و قنات، نشان ملی پنگان را دریافت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، «سید علی شمس الدینی عزآبادی»، دانشجوی رشته مهندسی معماری دانشگاه علم و هنر، در سومین همایش بین‌المللی انجمن علمی باستان‌شناسی ایران که در شهر تاریخی نطنز برگزار شد، موفق به دریافت نشان ملی پنگان شد.

این نشان ملی به پاس فعالیت‌های ارزشمند شمس الدینی در زمینه حفاظت از آب و قنات به وی اعطا شده است.

سومین همایش بین‌المللی انجمن علمی باستان‌شناسی ایران با عنوان «آب و حکمرانی آب در فرهنگ و تمدّن ایران و سرزمین‌های همجوار» در روزهای ۶ و ۷ خرداد ۱۴۰۳ در شهر تاریخی نطنز برگزار شد.

در این همایش، پژوهشگران و متخصصان برجسته از ایران و خارج از کشور به ارائه دستاوردهای علمی خود در زمینه آب و حکمرانی آب در دوره‌های مختلف تاریخی پرداختند.

دریافت نشان ملی پنگان توسط سید علی شمس الدینی عزآبادی، مایه افتخار دانشگاه علم و هنر و جامعه علمی کشور است.