دانشجوی رشته مهندسی ایمنی صنعتی، در دوره مسابقات تک حرکت پرس سینه بدون لوازم که به مناسبت گرامیداشت شهدای مدافع امنیت و شهید ورزشکار حسین سرسنگی برگزار شد، با اقتدار بر سکوی قهرمانی در دو رده سنی جوانان و بزرگسالان ایستاد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، «محمد رضا نبیری»، دانشجوی رشته مهندسی ایمنی صنعتی دانشگاه علم و هنر، در دوره مسابقات تک حرکت پرس سینه بدون لوازم که به مناسبت گرامیداشت شهدای مدافع امنیت و شهید ورزشکار حسین سرسنگی در تاریخ 11 خرداد 1403 در محل سالن شهید عاقلی نژاد یزد برگزار شد، خوش درخشید و در هر دو رده سنی جوانان و بزرگسالان مقام اول را کسب کرد.

این مسابقات با حضور رئیس هیئت حسن بیکی و تعداد 100 شرکت کننده و مهمانان ویژه از جمله مشاور امور استان های فدراسیون بدنسازی کشور و میرحسینی دبیر هیئت استان و مجید دهقانی رئیس انجمن پاورلیفتینگ استان برگزار شد و در نهایت به نفرات برتر حکم و مدال و جوایز نقدی اهدا گردید.

این افتخار ارزشمند، حاصل تلاش و پشتکار محمد رضا نبیری و حمایت های بی دریغ دانشگاه علم و هنر است. بدون شک، این قهرمانی الهام بخش سایر دانشجویان برای تلاش و موفقیت در عرصه های مختلف خواهد بود.