دانشجویان دانشگاه علم و هنر، در مسابقات تک لیفت قدرتی بانوان (بدون لوازم) که به میزبانی هیئت بدنسازی و پرورش اندام شهرستان یزد برگزار شد، مقام های اول و دوم را کسب نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، دانشجویان دانشگاه علم و هنر در مسابقات تک لیفت قدرتی بانوان (بدون لوازم) که به میزبانی هیئت بدنسازی و پرورش اندام شهرستان یزد در تاریخ 10 خرداد 1403 در سالن شهید عاقلی نژاد برگزار شد، خوش درخشیدند و مقام های اول و دوم را کسب نمودند.

در این مسابقات، «شقایق خیراندیش» در وزن 60 کیلوگرم به مقام دوم و «شبنم خیراندیش» در وزن 70 کیلوگرم به مقام اول دست یافتند.

در مراسم اختتامیه این مسابقات از قهرمانان استان یزد تجلیل به عمل آمد.

این موفقیت ارزشمند را به خانم های خیراندیش و مربیان ایشان، همچنین به جامعه دانشگاهی علم و هنر تبریک می گوییم.

لازم به ذکر است که این مسابقات در راستای توسعه ورزش بانوان و ارتقای سطح آمادگی جسمانی دانشجویان برگزار شد.