به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، به منظور آشنایی با فرآیند تولید تن ماهی، دانشجویان رشته صنایع غذایی دانشگاه علم و هنر در تاریخ 27 اردیبهشت ماه از کارخانه تن ماهی مروا در شهر مهریز بازدید کردند.
در این بازدید که با استقبال دانشجویان و کارخانه مروا همراه بود، دانشجویان با مراحل مختلف تولید تن ماهی از جمله صید ماهی، سورتینگ، پاک کردن، پخت، استخوانگیری، قوطیکردن، درببندی، اتوکلاو، بستهبندی و انبارش آشنا شدند.
کارشناسان کارخانه مروا در طول این بازدید، توضیحات جامعی را در خصوص هر یک از مراحل تولید تن ماهی ارائه دادند و به سوالات دانشجویان پاسخ گفتند.
این بازدید فرصتی ارزشمند برای دانشجویان بود تا به صورت عملی با فرآیند تولید تن ماهی آشنا شوند و آموختههای خود در کلاس درس را در محیط واقعی کار مشاهده کنند.
بازدید دانشجویان از کارخانههای تولیدی، فرصتی ارزشمند برای آنها است تا با دنیای واقعی کار و چالشهای پیش روی آن آشنا شوند. اینگونه بازدیدها میتواند به دانشجویان در انتخاب مسیر شغلی خود و همچنین در آماده شدن برای ورود به بازار کار کمک کند.