دانشجویان رشته صنایع غذایی دانشگاه علم و هنر در قالب یک بازدید علمی، از کارخانه تن ماهی مروا در شهر مهریز بازدید و با مراحل مختلف تولید تن ماهی آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر،  به منظور آشنایی با فرآیند تولید تن ماهی، دانشجویان رشته صنایع غذایی دانشگاه علم و هنر در تاریخ 27 اردیبهشت ماه از کارخانه تن ماهی مروا در شهر مهریز بازدید کردند.

در این بازدید که با استقبال دانشجویان و کارخانه مروا همراه بود، دانشجویان با مراحل مختلف تولید تن ماهی از جمله صید ماهی، سورتینگ، پاک کردن، پخت، استخوان‌گیری، قوطی‌کردن، درب‌بندی، اتوکلاو، بسته‌بندی و انبارش آشنا شدند.

کارشناسان کارخانه مروا در طول این بازدید، توضیحات جامعی را در خصوص هر یک از مراحل تولید تن ماهی ارائه دادند و به سوالات دانشجویان پاسخ گفتند.

 این بازدید فرصتی ارزشمند برای دانشجویان بود تا به صورت عملی با فرآیند تولید تن ماهی آشنا شوند و آموخته‌های خود در کلاس درس را در محیط واقعی کار مشاهده کنند. 

بازدید دانشجویان از کارخانه‌های تولیدی، فرصتی ارزشمند برای آنها است تا با دنیای واقعی کار و چالش‌های پیش روی آن آشنا شوند. اینگونه بازدیدها می‌تواند به دانشجویان در انتخاب مسیر شغلی خود و همچنین در آماده شدن برای ورود به بازار کار کمک کند.


Science & Arts University
  • دانشکده فنی و مهندسی:
    یزد، بلوار دانشجو
  • ۸۹۱۶۷-۱۳۳۳۵
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۸۰-۹
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۹۰
  • دانشکده علوم انسانی:
    یزد، میدان عالِم، انتهای بلوار شهدای گمنام
  • ۸۹۱۵۸-۱۳۱۳۰
  • (۰۳۵)۳۸۲۰۷۱۸۰-۷
  • (۰۳۵)۳۸۳۰۲۱۸۴
  • دانشکده هنر:
    یزد، بلوار دانشجو
  • ۸۹۱۶۷-۱۳۳۳۵
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۸۰-۹
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۹۴
  • info [at] sau.ac.ir