دانشجویان علوم ورزشی دانشگاه علم و هنر در دومین دوره مسابقات تک لیفت قهرمانی بانوان باشگاه های کشور خوش درخشیدند و مقام‌های برتر انفرادی و تیمی را کسب کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، در دومین دوره مسابقات تک لیفت قهرمانی بانوان باشگاه های کشور که در تاریخ 27 و 28 اردیبهشت در همدان برگزار شد، دانشجویان علوم ورزشی دانشگاه علم و هنر با کسب مقام‌های برتر انفرادی و تیمی، افتخارآفرینی کردند.

در این رقابت‌ها، «شقایق خیراندیش» در وزن 60- رده سنی جوانان، در لیفت الفنت به مقام دوم دست یافت. همچنین «شبنم خیراندیش» در وزن 70- رده سنی جوانان، در لیفت الفنت مقام اول و در لیفت بی لوازم نیز مقام اول را کسب کرد.

علاوه بر این، تیم استان یزد در مجموع تیمی به مقام چهارم کشور دست یافت و کاپ اخلاق را نیز به خود اختصاص داد.

«دکتر محمد حسین طالبی» رئیس دانشگاه علم و هنر، ضمن تبریک این موفقیت به دانشجویان و مربیان تیم، اظهار داشت: این افتخارآفرینی نشان دهنده تلاش و پشتکار دانشجویان و همچنین برنامه‌ریزی‌های صحیح و اصولی در حوزه ورزش دانشگاه است. وی از مسئولان و دست‌اندرکاران برگزاری این مسابقات نیز قدردانی کرد.

وی در ادامه گفت: دانشجویان ما با تلاش و تمرینات مستمر توانستند در این رقابت‌ها بدرخشند و برای استان یزد افتخارآفرینی کنند. وی ابراز امیدواری کرد که این دانشجویان در مسابقات آینده نیز بتوانند به موفقیت‌های خود ادامه دهند.

این موفقیت‌ها بار دیگر نشان‌دهنده جایگاه والای ورزش دانشگاه علم و هنر در سطح کشور است. بدون شک، این افتخارآفرینی‌ها انگیزه‌ای برای سایر دانشجویان خواهد بود تا در رشته‌های مختلف ورزشی به فعالیت و تلاش خود ادامه دهند.