![](https://sau.ac.ir/image.php?n&f=1653/1.jpg&wtr&w=320)
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، دانشجویان رشته صنایع غذایی دانشگاه علم و هنر در تاریخ ۲۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با هدف آشنایی با محصولات گلخانهای و فرایندهای پس از برداشت، از یک گلخانه و سردخانه در یزد بازدید کردند.
در این بازدید که به همت انجمن علمی صنایع غذایی دانشگاه علم و هنر برگزار شد، دانشجویان با مراحل مختلف تولید محصولات گلخانهای از جمله کاشت، داشت، برداشت، سورتینگ و همچنین شرایط محیطی لازم برای نگهداری این محصولات آشنا شدند.
علاوه بر این، دانشجویان در این بازدید با نحوه انبارش و نگهداری محصولات گلخانهای در سردخانه و فناوریهای نوین به کار رفته در این زمینه نیز آشنا شدند.
این بازدید فرصتی ارزشمند برای دانشجویان رشته صنایع غذایی بود تا با فرایندهای عملی تولید و نگهداری محصولات گلخانهای آشنا شده و دانش تئوری خود را با واقعیتهای عملی پیوند بزنند.
انجمن علمی صنایع غذایی دانشگاه علم و هنر با برنامهریزی و اجرای چنین برنامههایی، در جهت ارتقای دانش علمی و عملی دانشجویان و آمادهسازی آنان برای ورود به بازار کار تلاش میکند.