دانشجویان رشته صنایع غذایی دانشگاه علم و هنر با هدف آشنایی با محصولات گلخانه‌ای و فرایندهای پس از برداشت، از یک گلخانه و سردخانه در یزد بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، دانشجویان رشته صنایع غذایی دانشگاه علم و هنر در تاریخ ۲۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با هدف آشنایی با محصولات گلخانه‌ای و فرایندهای پس از برداشت، از یک گلخانه و سردخانه در یزد بازدید کردند.

در این بازدید که به همت انجمن علمی صنایع غذایی دانشگاه علم و هنر برگزار شد، دانشجویان با مراحل مختلف تولید محصولات گلخانه‌ای از جمله کاشت، داشت، برداشت، سورتینگ و همچنین شرایط محیطی لازم برای نگهداری این محصولات آشنا شدند.

علاوه بر این، دانشجویان در این بازدید با نحوه انبارش و نگهداری محصولات گلخانه‌ای در سردخانه و فناوری‌های نوین به کار رفته در این زمینه نیز آشنا شدند.

این بازدید فرصتی ارزشمند برای دانشجویان رشته صنایع غذایی بود تا با فرایندهای عملی تولید و نگهداری محصولات گلخانه‌ای آشنا شده و دانش تئوری خود را با واقعیت‌های عملی پیوند بزنند.

انجمن علمی صنایع غذایی دانشگاه علم و هنر با برنامه‌ریزی و اجرای چنین برنامه‌هایی، در جهت ارتقای دانش علمی و عملی دانشجویان و آماده‌سازی آنان برای ورود به بازار کار تلاش می‌کند.


Science & Arts University
  • دانشکده فنی و مهندسی:
    یزد، بلوار دانشجو
  • ۸۹۱۶۷-۱۳۳۳۵
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۸۰-۹
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۹۰
  • دانشکده علوم انسانی:
    یزد، میدان عالِم، انتهای بلوار شهدای گمنام
  • ۸۹۱۵۸-۱۳۱۳۰
  • (۰۳۵)۳۸۲۰۷۱۸۰-۷
  • (۰۳۵)۳۸۳۰۲۱۸۴
  • دانشکده هنر:
    یزد، بلوار دانشجو
  • ۸۹۱۶۷-۱۳۳۳۵
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۸۰-۹
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۹۴
  • info [at] sau.ac.ir